Ebittek Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Ticaret Limited Şirketi

Ebittek Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme

Avcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İstanbul Teknokenti İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Argem Binası Ofis No: 13-14 34320 Avcılar İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 691-6101 ara

Hakkında

Ebittek Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme:

Ebittek Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Ticaret Limited Şirketi

Üniversiteler, araştırma kurum ve kuruluşları ile üretim sektörlerinin işbirliği sağlanarak, ülke sanayiinin uluslar arası rekabet edebilir ve ihracata yönelik bir yapıya kavuşturulması maksadıyla teknolojik bilgi üretmek, üründe ve üretim yöntemlerinde yenilik geliştirmek, ürün kalitesini veya standardını yükseltmek, verimliliği arttırmak, üretim maliyetlerini düşürmek, teknolojik bilgiyi ticarileştirmek, teknoloji yoğun üretim ve girişimciliği desteklemek, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeni ve ileri teknolojilere uyumunu sağlamak, Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulunun karaları da dikkate alınarak teknoloji yoğun alanlarda yatırım olanakları yaratmak, araştırmacı ve vasıflı kişilere iş imkanı yaratmak, teknoloji transferine yardımcı olmak ve yüksek/ileri teknoloji sağlayacak yabancı sermayenin ülkeye girişini hızlandıracak teknolojik altyapıyı saplamaktır. . . . ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 773102 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Nisan 2011 tarihinde kuruldu. Ebittek Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme, İstanbul, Avcılar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Ebi̇ttek Bi̇yoteknoloji̇ Araştirma Geli̇şti̇rme'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi