Ed Yapı Grup İnşaat Hafriyat San. Tic. Ltd. Şirketi

Ed Yapı Grup İnşaat Hafriyat Sanayi

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kocasinan Mahmutbey Y. No: 9 Kocasinan Mh. Bahçelievler, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 515-8943 ara

Hakkında

Ed Yapı Grup İnşaat Hafriyat Sanayi:

Ed Yapı Grup İnşaat Hafriyat San. Tic. Ltd. Şirketi

Bilumum altyapı tesisleri inşaat hafriyat taahhüt yol köprü baraj liman okul konut tolu konut hastane tesisleri sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunmak ihaleye iştirak etmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. İslah imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. Durum(halihazır)kadastro yeraltı maden ocakları deniz dibi tünel ve baraj yol su kanalizasyon boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı parselasyon planlarının yapımı. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme hesaplama yazım ve çizim işlerinin yapımı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 618493 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Mart 2007 tarihinde kuruldu. Ed Yapı Grup İnşaat Hafriyat Sanayi, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Ed Yapi Grup İnşaat Hafri̇yat Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ed Yapi Grup İnşaat Hafri̇yat Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.