EDF Yapı Mimari tasarım Uygulama Ofisi

EDF Yapı Mimari Tasarım Ve Uygulama Ofisi

Konak, İzmir

İletişim bilgileri

Adres: Yenişehir Mh. 1203/5. Sokak, No: 1/233, Büyükçarşı, Konak, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (532) 415-0511 ara

Hakkında

EDF Yapı Mimari Tasarım ve Uygulama Ofisi:

2014 yılında Faik Erkabadayı tarafından kurulmuş olan, İzmir merkezli şirketimiz ağırlıklı olarak 1996 yılında Wall-Art Design Mimari Tasarım ve Uygulama Ofisi olarak Tasarım, Proje, Uygulama, Danışmanlık hizmetleri vermekte iken, kazandığı birikimler ve çalıştığı deneyimli kadrosuyla yapılanma süreci içerisinde yönünü İnşaat sektörüne çevirerek şu anda EDF Yapı Mimari Tasarım ve Uygulama Ofisi olarak, karma kullanım alanları, konut, ticari, ofis, konularında mimarlık, İç Mimarlık, Tadilat Dekorasyon İnşaat, Sanatsal Çalışmalar alanında uygulama ve proje geliştirme hizmetleri, proje yönetimi organizasyon hizmeti vermektedir.

Mimarlık ve Yapı Sektörü, birbiriyle direkt ilgilidirler. EDF Yapı Mimari Tasarım, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve yaşam şekillerindeki farklılıklarının gerektirdiği ihtiyaçlarına yönelik, fonksiyonel dönüşebilen çözümler sunarak inşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı ve İç Mimarlık gibi disiplinleri yönlendirerek sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturur, ortaya bir proje çıkması için gerekecek sistemli organizasyonu yaparak, bu disiplinler tarafından planlanan, tasarlanan ve üretilen çeşitli ölçek ve kapsamdaki projelerin organizasyonu yapar. Mimari, İç Mimari Tasarım Ve Uygulama Alanlarında beklentilere cevap verebilmek için günümüzde çağdaş tasarım ve uygulamalarından daha da ötesini sunmayı hedef edinmiştir. Günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip ederek ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir.

EDF Yapı Mimari Tasarım ve Uygulama Ofisi, tasarım ve inşaat ile ilgili olarak üç temel hizmeti üstlenmektedir.

1-Proje Hizmetleri: Tasarım, tasarım geliştirme, avan proje, kesin proje, uygulama ve detay projeleri, bilgi föyleri ve ..dosyası hazırlanması gibi çeşitli proje aşamalarının gerçekleşmesiyle ilgili hizmetler anlamına gelir.

2-Proje Yönetim Hizmetleri: Mimari çalışmaların mühendislik (inşaat, makine, elektrik, altyapı ve zemin mühendisliği) ile danışmanlık (yangın, aydınlatma, akustik ve keşif-metraj danışmanlığı) disiplinleri ile koordinasyonu anlamına gelen hizmetlerdir.

3-İnşaat Hizmetleri: Küçük ölçekli yapılar, iç mekânların inşası ve peyzaj alanlarının düzenlenmesi ile ilgili hizmetleri kapsamaktadır.

Firmanın mimarlar, peyzaj mimarları, yapı teknik ressamları, grafik tasarımcılar ve bilgisayar uzmanlarından oluşan tecrübeli kadrosu bulunmaktadır.

Firma ayrıca Peyzaj, İç mimari plan, proje, tasarım, kişiye özel tasarımlar, uygulama, 3d proje sunumu, danışmanlık, kontrolörlük, mobilya imalatı, marka danışmanlığı, kurumsal kimlik hazırlanması konusunda hizmet verilmekte ve grafik tasarım projeleri gerçekleştirmektedir. EDF Yapı Mimari Tasarım ve Uygulama Ofisi’ni diğerlerinden farklı kılan diğer bir yön ise Firmalara yönelik marka danışmanlığı ve kurumsal kimlik konusunda firmaların conceptleri ile örtüşen çalışmalar yapmasıdır.

İnşaat sektöründe her geçen gün önemi artan üç boyutlu bakış açısını proje çalışmalarında da kullanan firma, gelişmiş bilgisayar programlarıyla oluşturduğu üç boyutlu modellemelerle gerek mimari gerekse statik çalışmalarda daha kaliteli çözümlere daha hızlı ulaşabilmekte ve başarılı üç boyutlu çizimler ortaya koymaktadır.

EDF Yapı Mimari Tasarım ve Uygulama Ofisi, İzmir, Konak ilçesinde yer alan mimarlık.

Soru & Cevap:

Edf Yapi Mi̇mari̇ Tasarim ve Uygulama Ofi̇si̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mimarlık
  • firma
  • inşaat
  • mimarlık

Konum

Bu bölümde Edf Yapi Mi̇mari̇ Tasarim ve Uygulama Ofi̇si̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.