alkollü içecek

Efe Rakı - İstanbul Bölge Müdürlüğü

Şişli, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Meydan Sok. Büyükdere Cad. No:, Spring Giz Plaza Kat: 1 Daire: 21-22 Maslak Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 276-8760 ara

Hakkında

Efe Rakı - İstanbul Bölge Müdürlüğü: Efe Rakı - İstanbul Bölge Müdürlüğü İstanbul, Şişli ilçesinde alkollü içecek. Efe Rakı - İstanbul Bölge Müdürlüğü, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan alkollü içecek. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Efe Raki - İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alkollü içecek

Konum

Bu bölümde Efe Raki - İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Efe rakı piyasaya ilk çıktığından bu yana koyu bir efe ciyim fakat benim derdim rakı ile değil bardakla,heryerde diğer firma bardakları var ve dağıtılıyor,alışveriş yaptığım tekel bayii yeni rakı veya tekirdağ bardağı veriyor,efe bardağı diyorum yok abi diyor.diğer firma bardakları ile efe rakı içmek içime sinmediğinden çay bardağıyla içiyorum,bilgilerinize..Saygılarımla.


30. 09.2013tarihli 8.697459003120 barkot nolu 35cc lik rakınız bozuk cıkmıştır.ben cilingir müşterisiyim böyle kötü bir rakı içmemiştim ,resmen bir uzo gibi beyazlamıyor ve tadı su gibi bilgilerinize sunuyorum..saygılarımla


adanada hızmet vesınler bayıılere


sizinle çalışmak istiyorum yaş üzüm vermek istiyorum iş telim 02366854648