Ejder Makina San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ejder Makina

Kestel, Bursa

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Barakfaki Sanayi Bölgesi, 16. Sokak, No: 6, Kestel, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 376-1421 ara

Hakkında

Ejder Makina: Ejder Makina Bursa, Kestel ilçesinde makina. Ejder Makina, Bursa, Kestel ilçesinde yer alan makina. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ejder Maki̇na'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • makina

İncelemeler

Kadir Karadeniz 2 Deyimli olarak Lazer Kesim opt yapıyorum. Ejder makine sizinle çalışmak isterdim.


Merhaba.

      %48 engelli raporum mevcut olup herhangi çalışmama engel teşkil edecek ortopedik ve ruhsal bir sorunum kesinlikle yoktur. Hayat sürekli bir değişim ve gelişimdir. Bu yüzden kendimi her zaman geliştiren ve dürüst bir insan oldum. İnsan ilişkilerim son derece pozitif ve yapıcı olup okul sonrası da kendimi sürekli eğitim kurumlarında ve Seminerlerde geliştiren bir kişiliğim mevcuttur. Ticaret ve iletişim anadolu meslek lisesi Bilgisayarlı muhasebe ve finans mezunu olup dışarıdan da bilgisayar, Bilgisayarlı Muhasebe, Diksiyon, Halkla  ilişkiler ve bilgisayar işletmenliği, ingilizce MEB Sertifikalarım mevcuttur. 16 yıllık iş deneyimine sahibim. Bana verilen görevi Titizlik ve Dikkatle yapar olması gerekenden daha iyi yapmam için gayret sarfederim. En stresli çalışma ortamlarında bile dikkati ve pratikliği elden bırakmayan esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan biriyimdir.
     Sizden niteliklerime, eğitimime, tecrübeme  ya da sizin bana uygun göreceğiz bir görevde her zaman sınav ve mülakata hazır olacağımı belirtmek isterim

     Saygılarımla...

     Sezgin YILDIRIM
     GSM: 0 546 201 38 58
                                                            Merkez/ BURSA