Ekşioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ekşioğlu Yapı Malzemeleri

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Toptaşı Cad. No: 37 Hayrettin Çavuş Mh. Üsküdar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 310-8444 ara

Hakkında

Ekşioğlu Yapı Malzemeleri:

Ekşioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her her nevi inşaat taahhütünde bulunmak inşaatlar yapmak yaptırmak yapmak veya yaptırmak suretiyle satmak almak kiralamak kiraya vermek artırma ve eksiltme ihalelerine katılmak toplu konut fabrika binaları. . . . . her nevi proje mühendislik hizmetleri araştırma fizibilite tasarım planlama danışmanlık kontrollük inşaat ve anılan işlerle ilgili organizasyon koordinasyon çalışmaları yapmak, Şirket her türlü inşaat malzemeleri, dogalgaz ısıtma soğutma, havalandırma, klima, hırdavat ve nalburiye malzemeleri, orman ürünleri ve diğer ağaç ürünleri, suni ağaç ve ahşap ürünlerinin mamul ve yarı mamul malzemeleri yetiştirmek, imal etmek, almak, satmak, bu konu ile ilgili kullanılacak türlü makineleri, alet, araç, gereç ve teçhizatlarını, inşaat sektörü ile ilgili personel ihtiyacı olan gıda, giyim, emniyet malzemelerini almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ihracatını ve ithalatını yapmak Şirket konuları ile ilgili her türlü mali, ticari idari tasarruflarda bulunmak, Menkul ve gayrimenkuller almak, gayrimenkulleri aracılık yapmak, komisyonculuğunu yapmak suretiyle satmak, kiralamak kiraya vermek, Rehin ve ipotek tesis etmek şirket ihtiyacı için yerli ve yabancı finansman kuruluşları ile anlaşmalar akit ederek gerekli kredileri almak, şirketin borçlarının tediyesi, alacaklarının tahsili ve temini için ayni ve şahsi her türlü teminat vermek, almak, ipotek tesis etmek, ettirmek, üçüncü şahısların borçları için kefalet vermek almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 409678 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Aralık 1998 tarihinde kuruldu. Ekşioğlu Yapı Malzemeleri, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan inşaat malzemesi.

Soru & Cevap:

Ekşi̇oğlu Yapi Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ekşi̇oğlu Yapi Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.