Yerel Resmi Daire

Elbistan Nüfus Müdürlüğü

Elbistan, Kahramanmaraş

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Kızılcaoba, Hükümet Konağı, 46300 Elbistan/Kahramanmaraş Haritayol tarifi

Hakkında

Elbistan Nüfus Müdürlüğü: Elbistan Nüfus Müdürlüğü Kahramanmaraş, Elbistan ilçesinde kurum, nüfus müdürlüğü, vatandaşlık işleri, evlenme, boşanma, nüfus kaydı, doğum, aile cüzdanı, kimlik, elbistan, elbistan nüfus müdürlüğü, kahramanmaraş. Elbistan Nüfus Müdürlüğü, Kahramanmaraş, Elbistan ilçesinde yer alan yerel resmi daire. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Elbi̇stan Nüfus Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Elbi̇stan Nüfus Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhabalar,
su anda Almanya'da Alman vatandaşı olarak yaşamaktayım. MAVİ KART hamiliyim. Yeni aldığım MAVİ KARTımda Cilt No bulunmamaktadır. Eski kartımda ve nğfus cüzdanlarımda bulunan Cilt No lar ise internette yaptığım sorgulamalarda hatalı olarak gösterilmektedir. Anladığım kadarıyla benim Cilt No yeniden değişmiş görünmektedir. Sizde bana ilişkin şu anda kayıtlı bilgilere gereksinimim var. Bana yardımcı olacağınız ümidiyle gerekli bilgileri aşağıya yazıyorum.
Zahmetleriniz için şimdiden teşekkürler.

Mavi Kart No: 33263097340
Soyadı : ŞEKER
Adı: MEMET DURAN
Baba Adı: HALLO
Ana Adı: BESEY
Doğum Tarihi: 3.5.1950
Doğum Yeri: ELBİSTAN

Me(h)met Duran ŞEKER


ya kardeşim koca ilçemizin nüfus müdürlüğü ve kaymakamlık sitesi yokmu bu ne acizlik bu ne başı boşluk ben sayın Elbistan kaymakamımızdan acilen kaymakamlık ve nüfus müdürlüğü internet sitesinin kurulmasını arz ederim