Elegant İnşaat Mühendislik Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Elegant İnşaat Mühendislik Taahhüt

Esenyurt, İstanbul
Elegant İnşaat Mühendislik Taahhüt

İletişim bilgileri

Adres: Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Blv. Han Plaza, 34513 Esenyurt/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 423-9866 ara

Hakkında

Elegant İnşaat Mühendislik Taahhüt:

Elegant İnşaat Mühendislik Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak saymak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Gayesine ulaşabilmesi için her nevi gayrimenkulleri kiralayabilir satın alabilir inşa edebilir başka suretle iktisap edebilir eski olan binaları yıktırıp yeniden inşa edebilir veya ettirebilir gayrimenkullere bağlı bütün şekilleri ile her türlü ayni ve şahsi hakları (mülkiyet irtifak intifa küt mülkiyeti gayrimenkul mükellefiyeti ve benzeri hakları) tesis edebilir ihtiyaç kalmayan gayrimenkulleri kiraya verebilir satabilir trampa edebilir başka bir surette devir ve ferağ edebilir kira akitlerini tapuya tescil ettirebilir, Alacak ve haklarını teminata bağlamak üzere borçları için kendi malları alacakları için başkalarının malları üzerinde rehin gayrimenkulleri üzerinde ipotek tesis ettirebilir leyh ve aleyhine tesis edilen rehin ve ipotekleri yenileyebilir temdit tebdil ve fek ettirebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 536649 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Kasım 2004 tarihinde kuruldu. Elegant İnşaat Mühendislik Taahhüt, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan konut İnşaat.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.elegantinsaat.com

Elegant İnşaat Mühendi̇sli̇k Taahhüt'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Konut İnşaat

Konum

Bu bölümde Elegant İnşaat Mühendi̇sli̇k Taahhüt'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.