Elektromed Elektronik Cihazlar Dağıtım Nakliye İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Elektromed Elektronik Cihazlar Dağıtım Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanay

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bağdat Cad. No: 187/3 Çatırlı Apt. B Blok Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 371-0836 ara

Hakkında

Elektromed Elektronik Cihazlar Dağıtım Nakliye İnşaat Ticaret ve Sanay:

Elektromed Elektronik Cihazlar Dağıtım Nakliye İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Konut, toplu konut, yol, hafriyat her türlü nakiliyat ve taşımacılık işleri, inşaat müteahhitliği taahhüt işleri, inşaat malzemelerinin alımı, satımı taahhüdü imalatı ve pazarlamasını yapmak. Elektrik ve elektronik malzemelerinin alım satımını ve pazarlamasını yapmak. Şirket ve maksat ve konu ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul mallar iktisap edebilir, bunları kiralayabilir, kiraya verebilir alıp satabilir, başkalarına ait gayrimenkuller üzerine kat karşılığında konut ve işyeri inşaatları yapabilir, bunları toptan veya bölüm bölüm satabilir, lehte ve aleyhte her türlü ipotek rehin ve ayni ve şahsi hakları tesis ve fek edebilir, her türlü teminat ipotekleri verebilir, alabilir, bunları fek edebilir ayni ve şahsi haktan iktisap edebilir, Konusu ile ilgili her türlü menkul malı ve gayrimenkul mallar alabilir kiraya verebilir kiralayabilir, Şirketin mevzuu ve mevzuların tahakkuku için muktezi veya bunların tahakkukunu sağlayabilecek kefalet, teminat ve imzaları vermek ve almak, ciranta sıfatı ile araya girmek, ve menkul ve gayrimenkul mallar almak satmak veya şirketin borç kefalet ve kredilerinin teminatını teşkil etmek üzere rehin ipotek veya irtifak hakları tesis etmek ve vermek, her türlü hak ve alacak üzerinde temlik ve temellükte bulunmak, hasılı maksat ve mevzuunun tahakkukunu gerektiren sınai, hukuki tasarrufi ve iltizami muamelelerde bulunmak ve şirketin 21. 9. 2011 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 458238 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Haziran 2001 tarihinde kuruldu. Elektromed Elektronik Cihazlar Dağıtım Nakliye İnşaat Ticaret ve Sanay, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Elektromed Elektroni̇k Ci̇hazlar Dağitim Nakli̇ye İnşaat Ti̇caret ve Sanay'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Elektromed Elektroni̇k Ci̇hazlar Dağitim Nakli̇ye İnşaat Ti̇caret ve Sanay'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.