314

Elektronik Kart Tasarımı, Yazılımı Ve Üretimi

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (530) 681-5529 ara

Hakkında

Elektronik Kart Tasarımı, Yazılımı ve Üretimi:

Bünyemizde bulunan alanlarında uzman mühendis kadromuz sayesinde; kablosuz haberleşme, kontrol otomasyon ve medikal alanlarında her türlü elektronik kart tasarımı ve yazılımını dilediğiniz şekilde yapmaktayız.


Kablosuz haberleşme teknolojileri olan Wi-Fi, Bluetooth, RF, Zigbee, Lora ve Kızılötesi gibi sistemleri kullanarak istediğiniz projeleri gerçekleştirmekle beraber RS232, RS485, Modbus ve Canbus gibi endüstriyel haberleşme sistemleri ile ilgili projelerinizi ve fikirlerinizi teknik ekibimizle hayata geçiriyoruz.


Medikal alanda biyolojik sinyallerin okunması ve işlenmesi, hali hazırdaki medikal cihazların çevresel sensörlerinin projelendirmesini dilediğiniz model ve tasarımda uygun bir şekilde sağlayabilmekteyiz. Ayrıca özellikle hiperbarik sistemlerde kullanılan gösterge panelleri, sensör analizörleri ve sistem kontrol üniteleri tarafımızca üretimi yapılmaktadır.


Bu alanların dışında isteğe göre farklı konulardaki fikirlerinizi de pratik ve uygun şekilde projelendirip hayata geçirebiliriz. Motor kontrol, bilgisayar/akıllı telefon bağlantılı projeler ve dahası…


Projelerinize sadece AR-GE desteği vermekle birlikte ortaya çıkan ürünün seri üretimini de yapmaktayız. Ayrıca seri üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerin satış sonrası teknik hizmeti de tarafımızca yapılmaktadır.


Yapmamızı istediğiniz özel projeleriniz için bizimle irtibata geçmenizi bekliyoruz.

Elektronik Kart Tasarımı, Yazılımı ve Üretimi, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan .

Soru & Cevap:

Elektroni̇k Kart Tasarimi, Yazilimi ve Üreti̇mi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Elektroni̇k Kart Tasarimi, Yazilimi ve Üreti̇mi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.