Elsa Ortopedi Rehabilitasyon ve Spor Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Elsa Ortopedi

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: PERPA Tic. Merkezi No: 1475 A Blok Kat: 11 Halil Rıfat Paşa Mh. Okmeydanı Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 320-8881 ara

Hakkında

Elsa Ortopedi:

Elsa Ortopedi Rehabilitasyon ve Spor Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Protez ortez ortopeik cerrahi malzeme fizik tedavi aletleri hastane sarf malzemesi ortopedik sarf melzemesi her türlü sporcu sağlık malzemeleri medikal tüm malzemelerin alım satımı ithali ve ihracını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için tıbbi malzemelerin imalinde gerekli olan her türlü mekanik ve elektronik makinaları, tesisatları, aparatları, geliştirilmiş ve geliştirilen fabrika, işyeri montaj imalathaneleri geliştirerek teknolojide sanayi ürünlerinin imalini, üretimini yapımını, alımını, satımını, montajını her türlü ürün malzemelerinin makina ve aparatlarını, bilgisayarlı, kompitürlü elektronik, elektrikli otomatik, mekanik olarak ithal ve ihraç edebilir, alabilir, satabilir, üretebilir, alım ve satımında şirketin ünvanıkapsamına giren her türlü uygulamayı yapabilir ve 29. 4. 1998 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 504395 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Eylül 2003 tarihinde kuruldu. Elsa Ortopedi, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan ortopedik malzeme.

Soru & Cevap:

Elsa Ortopedi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ortopedik malzeme
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Elsa Ortopedi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.