T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Endotem Hastanesi (Poliklinik), Balgat

Çankaya, Ankara

4 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Ceyhun Atıf Kansu Caddesi, İlhami Soysal Sokak, No: 4, Endotem Polikliniği, Balgat, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 220-3051 ara

Hakkında

Endotem Hastanesi (Poliklinik), Balgat: Endotem Hastanesi (Poliklinik), Balgat Ankara, Çankaya ilçesinde poliklinik, sağlık merkezi, sağlık, hastane. Endotem Hastanesi (Poliklinik), Balgat, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan hastane. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Endotem Hastanesi̇ (Poli̇kli̇ni̇k), Balgat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hastane
  • poliklinik
  • sağlık merkezi
  • sağlık
  • hastane

Konum

Bu bölümde Endotem Hastanesi̇ (Poli̇kli̇ni̇k), Balgat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ÇALIŞANLARI İNANILMAZ KABA İNSANLAR ÖZELLİKLE BAYANLAR AĞIZLARINLARIN CINBIZLA LAF ALIYORSUNUZ BENCE BUNLARA BİRİLERİ EĞİTİM VERMELİ.


Sayın hastane yönetimi on beş gün önce randevu aldım on dördüncü gün sonunda doktorun izin aldıgını tekrar bir on beş gun sonraya randevu alabilecegimiz söylendi. Hasta şeker hastası zaten ilaçları bitti rapor lazım derdimizi kime anlatalım doktorda insan olabilır oda izin alabilir başka doktor yok mu bu hastaya bakacak yani içimden hastaneye gidip baş hekimininde o sorumsuz doktorunda haddleri bildirmek geliyor adam gibi aldıgınız eğitimin ve maaşlarınızın hakkını verin yazıklar olsun sizlere


tahlil sonuçlarımı göremiyorum .Sayfaya giremiyorum sonuç öğrenmek için.Saygılar


Şuan kan alma biriminde çalışan arkadaşlar bu işin eğitimini daha önce nası almış anlamış değilim ilk defa kan verirken bu kadar acı hissettim 3 kere damar içine giremediler ben daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım yapamıyosanız yapmayın bu işi.