Enka Plastik ve Kalıp San. Tic. Ltd. Şirketi

Enka Plastik Ve Kalıp Sanayi

Bayrampaşa, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Maltepe Y. No: 212-213 Bayrampaşa Metro Yakınında Emintaş Akel San. Sit. Orta Mh. Maltepe Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 577-6147 ara

Hakkında

Enka Plastik ve Kalıp Sanayi:

Enka Plastik ve Kalıp San. Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi petrol, petrol ürünleri bakliyat melamin plastik, lastik esaslı ham yarı mamul mamul maddelerin ve türevlerinin kimya sanayi ile ilgili her nevi sanayi müstehzarlarının imali, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak Şirket gayesine ulaşabilmek için ticari ve sınai yatırımlar yapabilir. Gerekli olan makina ve tesisleri gayrimenkulleri iktisap edebiir, tasarruf edebilir, bankalara devir ve temlik edebilir, ferağ edebilir, kiraya verebilir, başkalarından kiralayabilir, şirketin alacak ve borçları için ve bunları teminen bu gayrimenkuller üzerinde başka hakiki ve hükmi şahıslar lehine her derece ve sırada ipotekleri leyhte ve aleyhte yapabilir, irtifaklar tesis edebilir, her nevi ayni haklar temin edebilir. Kendi borç ve alacaklarının teminatı olarak hakkiki ve hükmi şahısların kefalet ve ipoteklerini kabul edebilir. Gerçek ve tüzel kişilerden ipotekler alabilir, bunları devir ve temlik edebilir mevcut ve tesis edilmiş ipotekleri fek ve terkin edebilir, Her nevi menkul rehni, ticari işletme rehin mukaveleleri mülkiyeti muhafaza mukaveleleri leyhte ve aleyhte yapabilir, satış mağazaları, depo, fabrika benzinlikler, çiftlik ve benzeri tesisler inşa edebilir. Bunlar üzerinde irtifak, kat mülkiyeti ifraz ve tevhid muameleleri ifa edebilir, alım ve satım yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 322621 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Aralık 1994 tarihinde kuruldu. Enka Plastik ve Kalıp Sanayi, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan plastik. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Enka Plasti̇k ve Kalip Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • plastik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Enka Plasti̇k ve Kalip Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

itibarı kaybolan firma oldunuz fuuş yapilan insanlar alt derece görülen yer yazıklar olsun


manisaya elatarsanız sevinirim bahri aydın alçağı arkamdan küfür ediyosun ben senn fabrikan içi 24saat çıkmıyorum ismail byi takip et teklif etmediği bayan kalmadı işi bittimi cıkartırıyo sen bu firmayı kapat adam öldürülecek bilginize