Eofis Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi

EOfis Gayrimenkul Danışmanlık

Bakırköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yeşilköy Mah. Atatürk Cad. Egs Business Park Blokları B1 Blok No:1 Bakırköy / İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-3480 ara

Hakkında

eOfis Gayrimenkul Danışmanlık:

Eofis Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi

eOfis size modern prestijli adreslerde dizaynı, mobilyaları, ekipmanları , profesyonel desteği , güçlü altyapısı ile alternatif çalışma alanlarını çok uygun fiyatlarla sunar Neden eOfis ? Ofisiniz hemen hazır. Sözleşmenizden sonra eOfisi hemen kullanabilirsiniz. Personel masrafı yok. Sekreter, ofisboy ve temizlik görevlisi için ek giderleriniz olmayacak. Ofise yatırım yok . eOfisi kullanmak için bir yatırım yapmanıza gerek yok. Genel gider yok. eOfis ile ofis genel giderlerinizi (elektrik ısıtma soğutma, güvenlik, otopark, çöp vergisi vb) unutun. eOfis ile ciddi tasarruflar elde edebilirsiniz. Sözleşme süresi esnek. Uzun dönem kontrat zorunluluğu olmadan ofis hizmetlerini kısa süreli olarak kullanabilirsiniz. Kullandıkça ödeyin. Bir gün büyüyün daha fazla kişi ile daha fazla alan kullanın bir gün küçülün daha az alan kullanın. Çeşitli ofis ve toplantı alanlarını sadece gerektikçe kullanın kullandıkça ödeyin. Tadilat veya dekorasyon gideri yok. Ofiste tadilat ve tamirat masraflarını düşünmeyin. eOfis ofisinizi her zaman modern ve hazır tutacaktır. Zamandan tasarruf edin. Hemen çalışmaya başlayacak , işiniz dışında bir ofisin zaman alan sorunları ile uğraşmayacaksınız. Bir adreste çalışmak zorunda kalmayın. eOfis ile tüm ofislerimizi kullanarak zaman tasarrufu sağlayın ve iş motivasyonunuzu arttırın. Ulaşım Çok Kolay. eOfis . eOfis Paketi 500 TL eOfis Paketi (Sekreterya Hariç) 400 TL


İstanbul Ticaret Odası'na 708894 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. eOfis Gayrimenkul Danışmanlık, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Eofi̇s Gayri̇menkul Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eofi̇s Gayri̇menkul Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.