Erciyes Gıda Pazarı ve Tekel Maddeleri Ticaret Limited Şirketi

Erciyes Gıda Pazarı Ve Tekel Maddeleri

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yedikule Cad. No: 6 Daire: 1 İmrahor Mh. Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 530-2768 ara

Hakkında

Erciyes Gıda Pazarı Ve Tekel Maddeleri:

Erciyes Gıda Pazarı ve Tekel Maddeleri Ticaret Limited Şirketi

Gıda sanayi ile ilgili toptan ve perakendeciliğini yapmak. . . ve Şirket maksadını gerçekleştirmek için menkul ve gayrimenkul, arsa, binalar, iktisap edebilir, satabilir, inşa edebilir ve bunlar üzerinde aynı ve nakti haklar ve ipotekler verebilir alabilir ve ayrıca kiraya verebilir veya kiralayabilir ve Şirket amacına uygun olarak çeşitli özel ve resmi kuruluşlardan kredi alabilir, şirketin menfaatlerinin korunması için ipotek alır verir ve kaldırır, Şirketin amaçlarının gerçekleştirebilmek ve ihtiyaçlarının karşılayabilmek veya kaynaklarını değerlendirmek üzere gayrimenkul gemi dahil malları, iştirak paylarının ve haklarını kısmen veya tamamen satın alabilir, imal ve inşa edebilir, işletebilir, kiralayabilir, bunlar üzerinde rehin, ipotek vesaire aynı şahsi haklar iktisap temin devir edebilir ve diğer her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 411639 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 1999 tarihinde kuruldu. Erciyes Gıda Pazarı Ve Tekel Maddeleri, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan market.

Soru & Cevap:

Erci̇yes Gida Pazari ve Tekel Maddeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • market
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Erci̇yes Gida Pazari ve Tekel Maddeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.