Erko İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi

Erko İnşaat Şirketler Grubu

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Selvili Sokak, No: 9 Daire: 4, Levent, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 279-2581 ara

Hakkında

Erko İnşaat Şirketler Grubu:

Erko İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi

Hertürlü resmi veya özel inşaat taahhüdü tamiratı tesisatı tadilatı ve dekorasyon işleri yapabilir. Her türlü inşaat ve tesisat işleri ile ilgili projeleri düzenleyebilir ve proje büroları kurabilir, İhtiyaç duyacağı menkul, gayrimenkul mallarla tüm ayni ve şahsi hakları satın alabilir, satar ve devir edebilir. bu işlemlerden dolayı borçlu ve alacaklı olabilir, Şirketin taşınır ve taşınmaz tüm malları üzerinde üçüncü şahıslar lehine ipotek ve sair şahsi ve ayni haklar tesis edebilir, Borç ve alacağını teminata bağlıyabilir. Bunun için her cins ve sırada ipotekler verebilir, alabilir, devir ve fek edebilir. Gayrimenkul mülkiyeti ile tüm ayni haklarla ilgili tapu dairelerinde her türlü işlemleri yapabilir. Kat irtifakı kat mülkiyeti kurabilir genel irtifak hakları tesis edebilir. Gerektiğinde tevhit ve ifraz yapabilir. Kamu Kuruluşları lehine yol terkinlerinde bulunabilir. Taşınır ve taşınmaz malları kiralayabilir. Kiraya verebileceği gibi bu hakları devir ve temlik edebilir. Satış vaadi sözleşmelerinin lehtarı olabileceği gibi satış vaadinde de bulunabilir. tüm bu işlemleri tapuya şerh ettirebilir ve 17. 4. 2006 tarihinde tescil edilen Ortaklar Kurulu Kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 202926 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Mayıs 1984 tarihinde kuruldu. Erko İnşaat Şirketler Grubu, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Erko İnşaat Şi̇rketler Grubu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • firma
  • inşaat
  • şirket
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Erko İnşaat Şi̇rketler Grubu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.