Eroğlu Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim

Eroğlu Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Zafer Mahallesi, Çınar Sokak, No: 2, Kat: 5, Pk: 34520 Yenibosna / Bahçelievleri, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 652-3232 ara

Hakkında

Eroğlu Gayrimenkul Yapı ve İnşaat:

Eroğlu Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim

Her türlü planlama, şehircilik, haritacılık, proje müşavirlik inşaat ve taahhütlük hizmetleri yapmak. Her türlü bina yol köprü gölet gibi inşaat işleri ve alt yapıları ile hafriyat dekapaj hizmetleri yapmak ve Şirket amacı ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkul (gemi dahil) satın almak, satmak ve bağış yapmak, kısmen veyatamamen kiraya vermek veya kiralamak, ayrıca irtifa, intifa, sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayri maddihaklarla ilgili her çeşit iltizamı ve tasarrufi işlemlerini yapmak, gayrimenkuller üzerinde mükellefiyetli ve mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunmak. Menkul ve gayrimenkul edinmek ve bunları kiralamak kiraya vermek ve satın almak ve satmak. Şirket, 3. şahıslaraher türlü yap-işlet devret ve kira sözleşmeleri ile üst hakkı sözleşmeleri akdedebilir. Şirket 3. şahısların gayrimenkulleri üzerine şirket lehine M. K. nunun 826 ve devam maddelerine uygun olarak üsthakkı veya daimi ve müstakilüst hakkı tesis edebilir. üst hakkının tapuda kurulması için gerekli her türlü sözleşme ve muameleleri akdedebilir. Kurulacak üst hakkını gerek kendisinin doğmuş doğacak bilcümle borçlarının gerekse 3. şahıs yada şirketlerin doğmuş doğacak borçlarının teminatı olarak ipotek ve rehin verebilir, Şirket kendi alacaklarının güvencesi için ipotek ve diğer her türlü rehinleri ve güvenceleri alabilir. Alacaklarının teminatı olarak alacağı ipotek, rehin ve diğer güvenceleri fek edebilir(kaldırabilir). Şirket kendisinin veya 3. kişilerin doğmuş ve doğacak borçları için her türlü ayni ve/veya nakdi güvence verebilir. Kendisinin ve/veya 3. kişilerind oğmuş ve doğacak borçlarının güvencesi olarak kendi taşınmazları üzerinde ipotek ve diğer rehinler, ticari işletmesi üzerinde rehin, menkul rehni, emtia rehni kurulabilir, müşterek vemüteselsil kefil olabilir, ticari senetleri ara ciranta olarak imzalayabilir, poliçeleri kabul edebilir ve/veya aval verebilir Şirket konusuyla ilgili faaliyetleri gerçekleştirmek için teminatsız yadaipotek, rehin veya diğer teminatlar karşılığında ödünç, borç ve kredi alabilir, Konusu ile ilgili her nevi makineler, ekipman, teçhizat, tesisat zaruri aksam yedek parçe ve malzemeleri edinebilir kiralayabilir veya kiraya verebilir bunların montajı tamir ve bakım işlerini yapabilir. Şirket alacaklarını teminat altına almak için 3. kişilerin gayrimenkullerini ipotek almak. Gerek şirketin doğmuş ve doğacak borçları gerekse
İstanbul Ticaret Odası'na 368095 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Nisan 1997 tarihinde kuruldu. Eroğlu Gayrimenkul Yapı ve İnşaat, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan inşaat.

Soru & Cevap:

Eroğlu Gayri̇menkul Yapi ve İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eroğlu Gayri̇menkul Yapi ve İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.