Erollar İnşaat Taahhüt ve Elektrik Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Erollar İnşaat Elektrik Malzemeleri

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yanıkkapı Sok. No: 27/C Yanıkkapı İşhanı Daire: 2-9 Emekyemez Mh. Karaköy Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 255-1180 ara

Hakkında

Erollar İnşaat Elektrik Malzemeleri:

Erollar İnşaat Taahhüt ve Elektrik Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurt içinde ve dışında resmi ve özel her çeşit inşaat ve taahhüt işlerinde bulunmak müteahhitlik hizmetleri ile inşaatlar yapmak ihalelere girmek Şirket faaliyetleri için gerekli görülecek menkul gayrimenkul ve diğer malları alır satar kiralayabilir kiraya verebilir inşaa eder veya ettirebilir bunlarla ilgili bilimum ihalelere katılabilir, Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak üçüncü şahısların sahibi olduğu bilcümle gayrimenkul ve menkul mallar üzerine ipotek tesis edebilir ipotek karşılığı kredi alabilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 395300 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Mayıs 1998 tarihinde kuruldu. Erollar İnşaat Elektrik Malzemeleri, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan elektrik malzemeleri.

Soru & Cevap:

Erollar İnşaat Elektri̇k Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Erollar İnşaat Elektri̇k Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.