Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve TİC. LTD. ŞTİ

Erpiliç Genel Müdürlük

Göynük, Bolu

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Doğancı Mh. Mudurnu Yolu 7. Km., Dedeler Köyü, Göynük, Bolu Haritayol tarifi

Telefon: +90 (374) 253-4848 ara

Hakkında

Erpiliç Genel Müdürlük: Erpiliç Genel Müdürlük Bolu, Göynük ilçesinde gıda, şirket, tavukçuluk, piliç, genel müdürlük. Erpiliç Genel Müdürlük, Bolu, Göynük ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Erpi̇li̇ç Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • gıda
  • şirket
  • tavukçuluk
  • piliç
  • genel müdürlük

Konum

Bu bölümde Erpi̇li̇ç Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Değerli Erpilic Ailesi;
27.01.215 tarihinde 34 VPU 29 plakalı aracınız Çağlayan ilçesinde Şirketimiz bünyesinde çalışmakta olan motor kurye arkadaşımızı esen sokak üzerinde sıkıştırma sonucu kazaya sebebiyet vermiştir. Aracı süren personeliniz yanımızda çalışan motor kurye arkadaşımızı kaza mahallinde bırakarak yoluna devam etmiştir. Sizin gibi büyük bi firmanın çalışanlarına yakışmayan bi davranış bu. Biz türkiyede 500 Şubesi olan bi firmayiz ve bu rezaleti asla ama asla tasvip etmeyip kınıyoruz. Ve çevremizde ne kadar sizinle çalışan tanıdıgimiz varsa sizinle is yapmaması için elimizden geleni yapacağız. Benim personelim hastanelik oldu rapor aldı. Şirketimize bağlı olan motorda da ciddi hasar bulunmaktadır. Konu ile alakali kazaya sebebiyet veren kişiye taraflı tutanak tutulması için Çağlayan şubesine davet ettik. Ancak arkadaşlarınızın saygısızca ve küstahca davranışı sizin firma olarak ne kadar kötü bi firma olduğunuzu bir kez daha göstermiş oldular. Sizi kötülemek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Insan hayatını bu kadar hiçe sayan bi firmanın benim ülkemde para kazanmaya hakkı yoktur. Konu ile alakali en üst düzeyde yetkili kim var ise donus yapmasını bekliyor olacağım.


Pizza pizza operasyon direktörü

Sedat Runa

Iletisim: 0531 646 07 34


Cok degerli erpilic yetkilileri bizde helal pilic yemek istiyoruz ama izmirin cesme ilcesinde er pilic satan yer yok eger size de kulfet getirmeyecekse cesmede bir satis noktasi acar misiniz Allah razi olsun sizden


merhabalar ben bilgi almak istiyorum ben 20,000 lik tavuk cifligi acmak istiyorum zonguldak alaplıya kacmetrekare arazi lazım ve ben bu işi yapmam icin hayvancılık kredısı kullana bilirmiyim yada kumes yapımında firmalar yardımcı oluyormu yardımcı oldugu imkanlar nelerdir kümes şehirmerkezine ne kadar uzaklıkta olması lazım ben bu işi yapmak istiyorum tavuk besleme bakım hakkında 1 aya aşkın hep bilgi topladım size danışmak ve bilgi almak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız cok memnun olurum saygılarımla .iyi calışmalar cep:0539 514 46 79


Merhabalar saygılar ve hürmetler.
Benim adım Ramadan Çadlıyım ( Ortafrika ) .Yanı ÇAD CUMHÜRİTİ vatandaşıyım.Şuanda Türkiye 'de öğrenciyim. Memlekete Tavuk yetiştirmek istiyorum. Dolaysıyla o iş bilmediğimdan dolayı sizden bilgi istiorum. Allah rizası için manavi destek sizden istiyorum.
Saygılar.