temizlik

Es-Kim Endüstriyel Temizlik Ürünleri

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mah. 1985 Sokak Ekmel Sitesi No:10/B Dükkan:3 Esenyurt/İstanbul, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 853-9080 ara

Hakkında

Es-Kim Endüstriyel Temizlik Ürünleri: irketimiz 2012 yılında kurulmuştur. Genel merkezi İstanbul olan şirketimiz ES-KİM adı ile endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri konusunda Türkiye genelinde faaliyet göstermektedir.

ES-KİM endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri konusunda geniş ürün yelpazesi, kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirket anlayışıyla Türkiye'nin ihtiyaç duyulan her köşesinde yanınızdadır. Profesyonel satış ekibi sayesinde ihtiyaçların tespiti ve çözümlenmesi aşamasında müşterilerimizin hedeflerine yönelik en akılcı çözümler sunmaktadır. Müşteri odaklı bakış açısının yanı sıra gerek çevreye duyarlı ürün politikası gerekse insan ilişkileri yaklaşımına dayalı personel yönetimi anlayışı ile iç ve dış memnuniyeti hedeflemektedir. ES-KİM sizlere sunduğu ürünlerin kalitesinden ödün vermeden, özellikle konsantre ürün sunumları sayesinde, ürünlerin en ekonomik şekilde kullanımının yolunu açmakta, böylece etkin ve akılcı çözümler sunmaktadır. Es-Kim Endüstriyel Temizlik Ürünleri, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan temizlik.

Soru & Cevap:

Es-Ki̇m Endüstri̇yel Temi̇zli̇k Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • temizlik
  • kimya şirketi

Konum

Bu bölümde Es-Ki̇m Endüstri̇yel Temi̇zli̇k Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.