Esen İnşaat Bilgisayar Hizmetleri Gıda Elektrik Elektronik San. Tic. Ltd. Şirketi

Esen Yapı Dekorasyon & İnşaat

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bağdat Cad. No: 131 Bankalar Durağı Demirhan İş Merkezi Cevizli Mh. Kartal, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 491-6297 ara

Hakkında

Esen Yapı Dekorasyon & İnşaat:

Esen İnşaat Bilgisayar Hizmetleri Gıda Elektrik Elektronik San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Her türlü emlak gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve şirketin 11. 10. 2010 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 601670 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Eylül 2006 tarihinde kuruldu. Esen Yapı Dekorasyon & İnşaat, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan boya.

Soru & Cevap:

Esen Yapi Dekorasyon & İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • boya
  • badana ve sıva hizmetleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Esen Yapi Dekorasyon & İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.