otogar

Esenler Otogarı - Büyük İstanbul Otogarı

Bayrampaşa, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Altıntepsi Mh. Esenler Caddesi, Esenler Otogarı, 34035 Altıntepsi, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 658-1010 ara

Hakkında

Esenler Otogarı - Büyük İstanbul Otogarı: 5 Mayıs 1994 yılında hizmete açılan İstanbul Otogarı, AVRASYA Terminal İşletmeleri A.Ş.tarafından işletilmektedir. 1970 yılında Topkapı Otogarı'nda 19 yazıhane mevcutken, bugün bu sayı İstanbul Otogarı'nda 168 yazıhaneye ulaştı. İstanbul Otogarı'nda şu anda 324 firma faaliyet göstermektedir. Avrupa'nın en büyük ve en hareketli otogarı olan İstanbul Otogarı, bilindiğinin aksine Esenler'de değil, Bayrampaşa ilçesi sınırları içindedir. İstanbul Otogarı devlet desteği olmaksızın 140 milyon dolara mal oldu. Esenler Otogarı - Büyük İstanbul Otogarı, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan otogar. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.avter.com.tr

Esenler Otogari - Büyük İstanbul Otogari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • otogar
  • çiftlik

Konum

Bu bölümde Esenler Otogari - Büyük İstanbul Otogari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Büyük istanbul otogarı adına yaraşır bir otogar. Cümlesi sizi yanıltabilir. Aslında evet otogar büyük fakat fiziksel bir büyüklük. İnsan kalitesi ve hizmet komik. Ulahn arkadaş tuvalet paralı, paralıda bari temiz tutun temizletin. Otogar'da bir şey yemek isteseniz, bir tuvalet hizmeti almak isteseniz, otobüs firmalarının önü her yer tam bir geri kalmış ortadoğu ülkesinin görünümü içinde. Yahu arkadaş 20 yıldır otogar elinizde eski topkapıda ki "Hıyarları" alır buraya niye sokarsın. İBB şunların elinden şu otogarı alsa da millet kurtulsa. Adamlar utanmadan 8 liralık minumum otopark ücretini fettullah'a bağlıyor. Gülermisin ağlarmısın. Ayrıca metro otobüs olmasa eve yürüyerek gidecez. Bunların kontrolünde ki otogarda ki taksiciler mesafe ayrımı yapıyor. Mapushane'den çıkmış muebbet hükümlüsü tipler dört bir yanda cirit atıyor. Taksicisi, esnafı, vs... Metro Turizm Otogarı pardon Sözde Büyük İstanbul Otogarı'nın yöneticileri gitsin anadolu'da ki yeni otogarlara bir göz atsın. Temizlik, düzen tertip nasıl oluyor öğrensinler.