Evve Dayanıklı Tüketim Malları Mağazacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi Avcılar Şubesi

Evve AVM Avcılar Merkez Mağaza

Avcılar, İstanbul
Evve AVM Avcılar Merkez Mağaza

17 kişiden %42'si beğendi (2.1)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez, Reşit Paşa Cd. No:74, 34310 Avcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 591-1965 ara

Hakkında

Evve AVM Avcılar Merkez Mağaza:

Evve Dayanıklı Tüketim Malları Mağazacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi Avcılar Şubesi


İstanbul Ticaret Odası'na 866337 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Mayıs 2013 tarihinde kuruldu. Evve AVM Avcılar Merkez Mağaza, İstanbul, Avcılar ilçesinde yer alan ev eşyaları mağazası. Bu mekan toplam 17 oy üzerinden 2.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.evve.com.tr

Evve AVM Avcilar Merkez Mağaza'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ev Eşyaları Mağazası
  • Karyola Mağazası

Konum

Bu bölümde Evve AVM Avcilar Merkez Mağaza'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sıkayetciyim geç teslimatiniz var gelmemiş ürünü iptal etmiyorsun neden ürünü satana kadar güler yüz sonra tanimiyorsun daha öncede alışveriş yaptım aylarca bekledim her seferinde sistem değişti artik geç gelmicek dediniz en son gecen gün telefon sipariş ettim bir iki güne gelir dediler hala tel ortada yok iptal edin diyorm etmiyorlar tüketici haklarından bilginiz yokmu sizin biraz daha beklerim yoksa mahkemeye gidicem nasıl iptal etmezsiniz ayrıca normal fiyatların 3 kati fiyatlar Sony experia z1 sipariş ettim sony experia z3 fiyatı kadar para ve ürünün devamı yok kalkti dediler yarin obur gün bozulsa ne yapicam üretimi olmayan telefon niye satiyorsunuz