voleybol

Fenerbahçe Spor Kulübü Voleybol Şubesi

Kadıköy, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Zühtüpaşa Mh. Münir Nurettin Selçuk Caddesi, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Kamp Tesisleri, Pk: 34724, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 542-9247 ara

Hakkında

Fenerbahçe Spor Kulübü Voleybol Şubesi: Fenerbahçe Spor Kulübü Voleybol Şubesi İstanbul, Kadıköy ilçesinde fenerbahçe, spor kulübü, voleybol kulübü, voleybol. Fenerbahçe Spor Kulübü Voleybol Şubesi, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan voleybol. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Fenerbahçe Spor Kulübü Voleybol Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • voleybol
  • fenerbahçe
  • spor kulübü
  • voleybol kulübü
  • voleybol

Konum

Bu bölümde Fenerbahçe Spor Kulübü Voleybol Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Fenerbahçe camiasının güzide Branşı olan voleybol kulubu yetkililerine şikayetimdir.


Hayatimizin en değerli varlıkları olan cocuklarımızı , yine bizler ve sizzler gibi sporun ve spor kültürü ,Ahlak ve becerilerini gerek kendilerine gerekse kuluplerine vede ülkelerine iyi bir birey ve sporcu olmaları umuduyla Nadide kulubumuzun ( Fenerbahce Voleybol ) kulübüne Eryaman okullarına emanet etmeyi uygun gördük.
İki yıla aşkın surede İdmanlara ve Musabakalara katıldık Yetişmemizde emegi gecen arkadaslara teşekkürleri bir borc biliriz.
Fakat eryaman kulup temsilciniz yoneticilerinin uygun olmayan hal tavır ve ilgisiz davranışları sonucunda kurslara gitmemeye başladık ve ayrılma kararı aldık.
Kararımıza karşılık çırkın davranışlar sergilemek süretiyle lisansımıza el koyduklarını vermeyeceklerini defaten beyan eden eryaman yonetimi, Anlaşmazlıgın çozümü adına Fenerbahçe spor külübünün Merkez idaresi oldukları cevabını verdiler tarafımıza.
Malesef ilerleme kaydedemedik ve bozuk usluplarından dolaye bir sonuc alamadık.
Bardagı tasıran son damla Fenerbahçe eryaman kulubu antronorlerinden biri Adının ((Emre )) oldugunu ögrenmış oldugum zat Kızıma ve arkadaşlarına Yapacakları müsabaka ( o...pu ve o...plar ) diye bağırması oldu..(Bircok kızımız ve velileri şahittir).
Fenerbahçe bu tur firmalarla ve bu tur ahlaksızlarla spora katkıda bulunamayacağı aşikar.. Eğer spora bu şekilde bakan ve bu saygısız ve seviyesizce temsil edenler hakkında gerekli işlemi yapacağınızı umuyorum..
Aksi halde Çocuklarımızın yaşadığı tranvalar ve şahit oldukları edepsizliklerin altından kimse kalkamaz ,
Fenerbahçe Voleybol kulubu yonetimine ulaşamadığımdan buraya yazma ihtiyacı duydum. Lütfen gelişmeler ve almış oldugunuz önlemlerle ilgili aşagıda vericeğim telefon numarası ve adreslerle bana ulaşmanızı hem bır baba olarak hemde sporu seven bir vatandaş olarak rica ediyorum.
Ayse ceren in babası ihsan Tahsin YILMAZ.
Gereginin yapılmasını arz ederim.


İhsan Tahsin YILMAZ
Surveyor-Supervisor
İ[email protected]
05323457415
TYPSA-SAFEGE- ESER CONSORTİUM
Zonguldak-Karabuk-Irmak Rehabilitation and signalization project.
0370 413 23 16