Reklam Ajansı

Fenomen Yayıncılık Ve Reklam Ajansı

Beylikdüzü, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı Jetkent 1 Sitesi A3 Blok, D:3, 34528 Beylikdüzü Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 511-0252 ara

Hakkında

Fenomen Yayıncılık ve Reklam Ajansı:

Tam hizmet reklam ajansı olarak çalışır, müşterilerimizin pazarlama ihtiyaçlarını destekleriz. Sürekli okur, kendimizi geliştirir, yeniliklerden yakından takip ederiz. Müşterilerimize yaratıcı fikirler sunarız. Burada; sizinle bir meeting set edip, işlerinizi ajansımıza assign etmenizin ne kadar nice to have olduğundan bahsedebilirdik ki, siz de bu yazıyı okumayı burada keserdiniz. Zaman hızla geçerken, geride kalmaya hiç niyetimiz yok. Vakit kaybetmek sizin bünyenizde de sinir üretiyorsa, arayın konuşalım, gelin görüşelim, ps'te kapışalım, ikişerden langırt da olur... Kazanmak için size de kazandırmak zorunda olduğumuz. (maçlarda her türlü asılırız). para kazandırmak zorundayız ama geçip giden zamanı asla kazandıramayız. sektörün mutfağına pişmiş, konusunda türlü tecrübeler edinmiş ekibimizle sizin için çalışıyoruz. Fenomen Yayıncılık ve Reklam Ajansı, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan reklam ajansı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.fenomen.web.tr

Fenomen Yayincilik ve Reklam Ajansi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Reklam Ajansı

Konum

Bu bölümde Fenomen Yayincilik ve Reklam Ajansi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.