fabrika

Ford Otosan Gölcük Fabrikası

Gölcük, Kocaeli

6 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Denizevler Mahallesi, Ali Uçar Caddesi, No: 53, Gölcük, Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 315-5000 ara

Hakkında

Ford Otosan Gölcük Fabrikası: Ford Otosan Gölcük Fabrikası Kocaeli, Gölcük ilçesinde fabrika, fabrika, üretim tesisi, ford, ford otosan. Ford Otosan Gölcük Fabrikası, Kocaeli, Gölcük ilçesinde yer alan fabrika. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ford Otosan Gölcük Fabri̇kasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • fabrika
  • üretim tesisi
  • ford
  • ford otosan

Konum

Bu bölümde Ford Otosan Gölcük Fabri̇kasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

BEN 2013 (13KD678 PLAKALI) FORD FOCUS MARKA ARACIMIN GÖSTERGE ARIZASINI YETKİLİ SERVİSLE BİR AY SÜREDİR ÇÖZEMEDİM. BU MODELLERİN ORTAK SORUNUYMUŞ DENİLDİ SERVİS TARAFINDAN . BEN ARACIMI BU ŞEKLİYLE KULLANMAK İSTEMİYORUM İADESİNİ İSTİYORUM (HİÇ BİR ŞEKİLDE MEMNUN DEĞİLİM)


BEN BİTLİS TATVAN KÜÇÜKSU JANDARMA KARAKOLUNDA GÖREV YAPMAKTAYIM CANIMI ORTAYA KOYARAK AİLEMİN İHTİYAÇLARINDAN DA KISARAK ELİMDEKİ PARA ÜZERİNE KREDİ KULLANIP 2013 (13KD678 PLAKALI) FORD FOCUS MARKA ARACI 2013 KASIM AYINDA SATIN ALDIM. YAKLAŞIK İKİ AY ÖNCE BENZİN TAHMİNİ GÖSTERGESİNDE VE GÖSTERGE İBRESİNDE SEYİR HALİNDEYKEN ANORMAL BİR DÜŞÜŞ MEYDANA GELMEYE BAŞLADI. BU DURUMU SEVİSLE PAYLAŞTIM VE BİR TAKIM İŞLEMLER YAPILDI. EN SON OLARAK TEKAY BAŞVURUSU YAPILDI. BUNUN SONUCUNDA YAKIT TÜKETİMİ NORMAL DENİLEREK ARAÇ BANA TESLİM EDİLDİ. BENİM ŞİKAYETİM ARACIN ÇOK YAKMASI DEĞİL GÖSTERGENİN SAĞLIKLI BİR GÖSTERİM YAPMAMASI (ÖYLE Kİ 6 KM LİK YOLDA 29 KM YAKIT TÜKETİM DÜŞMEKTE BUNA BAĞLI OLARAK İBREDE AYNI ORANDA DÜŞMEKTEDİR) SERVİS ELEMANLARI DA BANA BÜTÜN FORDLAR AYNI DİYE CEVAP VERİYOR. O HALDE SATARKEN (MİLLETİ KANDIRIRKEN) BU DURUMU SÖYLEYİN KATALOGLARINIZA YAZIN. YANİ BU DURUMUN ÇÖZÜMÜ YOK DİYE BELİRTİN. UZUN BİR YOLA ÇIKINCA HER İSTASYONDAN YAKIT ALMAM LAZIM ÇÜNKÜ YAKIT MİKTARINI BİLMİYORUM SÜPRİZ YANİ.BU ARACI BU ŞARTLARDA KULLANMAK İSTEMİYORUM. ALDIĞIMA SON DERECE PİŞMANIM. ARACIMIN İADESİNİ VE MAĞDURİYETİMİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUM.
(BU DURUMU SORUNUMA ÇÖZÜM BULAMADIĞIM İÇİN YAZIYORUM)


OLMAYAN KALİTE
Kalite ilkemiz tek bir cümleyle şu şekilde özetlenebilir:
Müşteri mutluluğu "1" numaralı işimizdir.
Önce Kalite. Müşteri mutluluğunun sağlanabilmesi için, mükemmel ürün ve hizmet kalitesine sahip olmalıyız.
Mükemmel Toplam Kalite'ye ulaşmanın en kısa yolu, çıkan sorunlara çözüm bulmak yerine sorunun çıkmasını önleyecek tedbirler almaktır
Hepimiz birbirimizin müşterisiyiz ve her müşterinin en mükemmeli beklemeye hakkı vardır.
Bunlar sizin ilkeleriniz ancak ben hiç birini göremedim. Benim sorunum çözülmedi çözmek içinde uğraşan ve Hala muhatap yok karşımda.
Bu şekilde aracımı artık kullanmak istemiyorum ve aracımın en kısa zamanda iade alınmasını talep ediyorum. Adli yollara başvurmak için de cevap bekliyorum...


BEN 2013 (13KD678 PLAKALI) FORD FOCUS MARKA ARACI 2013 KASIM AYINDA SATIN ALDIM. YAKLAŞIK İKİ AY ÖNCE BENZİN TAHMİNİ GÖSTERGESİNDE VE GÖSTERGE İBRESİNDE SEYİR HALİNDEYKEN ANORMAL BİR DÜŞÜŞ MEYDANA GELMEYE BAŞLADI. BU DURUMU SEVİSLE PAYLAŞTIM VE BİR TAKIM İŞLEMLER YAPILDI. EN SON OLARAK TEKAY BAŞVURUSU YAPILDI. BUNUN SONUCUNDA YAKIT TÜKETİMİ NORMAL DENİLEREK ARAÇ BANA TESLİM EDİLDİ. BENİM ŞİKAYETİM ARACIN ÇOK YAKMASI DEĞİL GÖSTERGENİN SAĞLIKLI BİR GÖSTERİM YAPMAMASI (ÖYLE Kİ 6 KM LİK YOLDA 29 KM YAKIT TÜKETİM DÜŞMEKTE BUNA BAĞLI OLARAK İBREDE AYNI ORANDA DÜŞMEKTEDİR) SERVİS ELEMANLARI DA BANA BÜTÜN FORDLAR AYNI DİYE CEVAP VERİYOR. O HALDE SATARKEN (MİLLETİ KANDIRIRKEN) BU DURUMU SÖYLEYİN KATALOGLARINIZA YAZIN. YANİ BU DURUMUN ÇÖZÜMÜ YOK DİYE BELİRTİN. UZUN BİR YOLA ÇIKINCA HER İSTASYONDAN YAKIT ALMAM LAZIM ÇÜNKÜ YAKIT MİKTARINI BİLMİYORUM SÜPRİZ YANİ.BU ARACI BU ŞARTLARDA KULLANMAK İSTEMİYORUM. ALDIĞIMA SON DERECE PİŞMANIM. ALACAK OLANLARA DA SONUNA KADAR ENGELOLACAĞIM.YETKİLİ İSTYRM


Merba sınava girdim geçtim mülakata girdim sağlık kontrolüne girdim ama hala tefon gelmedi cağrılmadım 05435894873


Cumartesi sağlık muanesinden geçtik eğitime nezaman baslicaz