Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Gayrimenkul Yapı İnşaat

Kağıthane, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Lise Sok. No: 7 Garden Homes Sit. D Blok Kat: 1 Daire: 3 Merkez Mh. Kağıthane, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 295-5813 ara

Hakkında

Gayrimenkul Yapı İnşaat:

Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Çalışma konusu dahilinde her türlü ihaleye girmek taahhütte bulunmak başkalarının taahhüt ettiği işleri yapmak ve, Şirketin iştigal konusu ile ilgili yapı elemanları, teknik alet ithal, imal ve ihracı, mümessillik, acentelik veya distribütörlük faaliyetlerinde bulunmak, konusu ile ilgili genel ve her türlü mimari proje tasarımı çizimi, mekanik ve tesisat projeleri çizimi, elektrik projeleri çizimi, sanayi ve yatırım projeleri yapma, tadilat projelere, i sanayi ve yatırım konusunda araştırma danışmanlık koordinatörlüğü, kendi ihtiyacı için emlak ve gayrimenkul alım satımı yapmak, ipotekli veya ipoteksiz emlak ve gayrimenkul alım satımı yapmak kiralama aracı olma ve bu gibi faaliyetlerle ilgili yurt dışında temsilcilikler açma, yurt dışındaki özel ve tüzel kişilerle ortaklıklar kurmak, ortak ticari anlaşma yapmak, ithalat ve ihracat yapmak uluslararası iş almak. T. C. Hudutları dahilinde şirket adına kayıtlı bulunan bilumum gayrimenkullerimizin yola ve yeşil sahaya terki gereken kasımlarını ilgili belediye ve kamu yararına terk etmek, (imar planı gereği delidiği bedelle veya bedelsiz olarak dilediği şartlarla bir kısmını veya tamamını yola, yeşile, kamuya terk etmek), terk takrirlerini vermek imar planı gereği yoldan yeşilden ihdas etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 634734 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Ağustos 2007 tarihinde kuruldu. Gayrimenkul Yapı İnşaat, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Gayri̇menkul Yapi İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gayri̇menkul Yapi İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.