GLOBAL FASHION INVESTMENT AYAKKABI VE TEKSTİL İTHALAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Global Fashion Investment (GFI)

Kağıthane, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Sanayi Mh. Turan Caddesi, No: 27, Kat: 2, Bölüm A, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 324-4710 ara

Hakkında

Global Fashion Investment (GFI):

GLOBAL FASHION INVESTMENT AYAKKABI VE TEKSTİL İTHALAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


2008 yılında dünyanın önde gelen uluslararası markalarının toptan satışını yapmak üzere kurulan Global Fashion Investment; oluşturduğu perakende zincir mağazası "Fashion Republic" şemsiyesi altında da son tüketiciye yönelik faaliyetlerine devam etmektedir.

GFI hepsi kendi alanında büyük beğeni toplayarak tercih edilen aşağıdaki markaların Türkiye'deki temsilciliğini yürütmektedir;


Superga: Gündelik giyimde tüm dünyada oldukça yüksek bilinirliğe sahip olan Superga, ayakkabı denince ilk akla gelen İtalyan bir markadır.

GEOX: Nefes alan İtalyan ayakkabısı GEOX "brown shoe" pazarında uluslararası anlamda bir numaralı markadır.

Vagabond: İsveçli ayakkbı üreticisi Vagabond, özellikle Avrupa pazarında son yıllarda geliştirdiği yenilikçi ürünlerle kendine sağlam bir yer edinen, alanının önde gelen markalarından birisidir.

Coolway: İspanyol markası Coolway, Avrupa pazarında değişen ve gelişen tüm eğilimleri yakından takip eder ve oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Gant Footwear: Dünyanın en bilinen markalarından biri olan aslen Amerika menşeli olan GANT'ın hazır giyim dışında oldukça farklı seçenekleriyle herkese hitap eden stil sahibi ayakkabı yelpazesi de göz doldurmaktadır.

Fashion Republic franchiseları 2009 yılında faaliyetlerine başladı ve ilk mağaza Beyoğlu'nda açıldı. Ardından şubeleri açılan Fashion Republic mağazaları, European Fashion Sports Investment ve Global Fashion Investment portföyünde bulunan tüm markaları tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.
İstanbul Ticaret Odası'na 704328 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Global Fashion Investment (GFI), İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Global Fashi̇on Investment (Gfi)'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • tekstil
  • firma
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi