firma

Göksim Callshop Kontörlü Telefon Ve Voip Sistemleri

Bahçelievler, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Ferit Selim Paşa Cad. Sıraevler Sok. No: 51 Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 539-1817 ara

Hakkında

Göksim Callshop Kontörlü Telefon ve Voip Sistemleri: Göksim Callshop Kontörlü Telefon ve Voip Sistemleri İstanbul, Bahçelievler ilçesinde firma. Göksim Callshop Kontörlü Telefon ve Voip Sistemleri, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.callshopmatik.com

Göksi̇m Callshop Kontörlü Telefon ve Voi̇p Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma

Konum

Bu bölümde Göksi̇m Callshop Kontörlü Telefon ve Voi̇p Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kontorlu Telefon Callshop Hizmeti

Bakkallar,marketler,büfeler,cep telefonu satış noktaları,internet cafeler,ptt şubeleri ve fatura ödeme noktaları gibi birçok işletmelerde kullanılan ve tamamen internet üzerinden yapılan ucuz telefon görüşme , görüştürme servisidir. Kontörlü telefon sistemi tamamen internet üzerinden olduğu için hem işletme sahibi için ciddi kazanç hem de müşteriler için ucuz konuşma noktasıdır.
Özellikle uluslararası görüsmelerinin pahalı olması nedeniyle göçmenlerin ve yabancıların yaşadıgı yerleşim yerleri ve turizm bölgeleri Callshop,Kontörlü Telefon için en uygun yerlerdir.Müşterilerin ulaşabilecegi ve rahat telefon görüşmesi yapabileceği internet bağlantısı olan her işyerinde Aloses Callshop sistemini kullanarak ayrıca altyapı yatırımı yapmadan siz de müşterilerinize daha ucuza milletlerarası, şehirlerarası veya GSM telefon görüşmesi yapmalarını sağlayabilir, yaptıkları her görüşmeden para kazanabilirsiniz.
Telefon Görüşmelerinizi İnternetten Yapın, Yaptırın !..
http://www.kontorlutelefon.com/
http://www.kontorlutelefon.net/