Eğitim Merkezi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Gölcük, Kocaeli
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

(3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Kavaklı, Kavaklı Mah, Adnan Menderes Blv. No 55, 41650 Gölcük/Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 412-6298 ara

Hakkında

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kocaeli, Gölcük ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli, Gölcük ilçesinde yer alan eğitim merkezi. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: golcuk.meb.gov.tr

Gölcük İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Gölcük İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba
Biz Uğur Mumcu ilkokulundan Turgut Özal ilkokulu na geçtik okulumuzdan çok memnunuz... Okulun konumu sebebiyle ulaşım sıkıntısı çekiyoruz. Okula hiç bir vesait yok bu tip bir çalışma varmı acaba en azından değirmendere merkezden ana yoldan geçen okula giden bir arabaya ihtiyaç var velilerin ortak sıkıntısı teşekkürler....


yüzbaşılar donanma ilkokulunda her ay alınan aidattan rahatsızlık duyuyorum lütfen ilgilileri uyarınız aksi halde milli eğitim bakanlığı ve bimer e şikayet dilekçesi yazacağım saygılar sunarım.


Merhaba, benim şikayetim gölcük Pirireis ilkokulu ile alakalı, benim 2 çocuğumda o okula gidiyor. Küçük 1. sinifa başladi 100 TL, büyük 2. Sinifa geçti 80 TL aidat istemişler ben işçiyim 180 TL veremem. Bildiğim kadariyla aidat resmi değil. Ve diğer bir sorun ise öğrenciler sinifta yemek yiyorlar öğretmen demiş ki her gün bir veli sinifı temizleyecek, böyle saçmalikmi olur, okulda hizmetli yokmu, en kısa zamanda yardimlarinizi bekliyoruz.


D.Dere Cengiz Topel İlkokulu 2. sınıf öğrenci velisiyim.Öğretmenimiz ARZU DEMİREL in tayini sonrası öğrencilerimizi iyi durumda göremiyoruz.Acilen iyi bir öğretmen veya mümkünse Arzu hanımı geri istiyoruz.Ayrıca öğrencilerimizin durumunu düşünerek,bir öğretmen 1. sınıftan aldığı öğrencileri 4. sınıfa kadar aralıksız okutmalıdır.Dikkate almanızı umuyorum.