sigorta

Groupama Emeklilik İstanbul Bölge Müdürlüğü

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Reşitpaşa Mahallesi Eski Büyükdere Cad. Groupama Plaza No: 2 Sarıyer, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 367-6767 ara

Hakkında

Groupama Emeklilik İstanbul Bölge Müdürlüğü:


Türkiye'de ve yabancı ülkelerde kanunen yasak olmayan, hayat dışı sigorta ve mükerrer sigorta muameleleriyle bilcümle koasürans ve retrosesyon muameleleri yapmak ve Meri mevzuata göre Türk Lirası ve döviz bazında gayrimenkul ipoteği almak, gayrimenkul ipoteği karşılığı fek ve ikraz muameleleri yapmak, Şirket esas maksadının temini-muamelelerin tedviri, sermaye ve ihtiyat akçelerinin attırılması ve geliştirilmesi için aracılık işi dışında ve menkul kıymet portföy işletmeciliği niteliğinde olmayacak şekilde; sermaye şirketlerinin hisselerini, tahvillerini, Devlet haziren ve banka istikraz tahvilleriyle, hazine kefaletiyle çıkarılan her türlü tahvil ve bonoları alıp satmak, gayrimenkul satın almak ve satmak, bunlar üzerinde her nevi tasarrufta bulunmak bina, depo ve soğuk hava depoları inşa ettirmek ve bunların işletilmesi için şirketler kurmak veya kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak etmek, bunlarla ilgili her nevi tasarrufta bulunmak, bina, depo ve soğuk hava depoları inşa ettirmek ve bunların işletilmesi için şirketler kurmak veya kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak etmek, bunlarla ilgili her nevi tasarruflarda bulunmak ve 10. 4. 2013 tarihinde tescil edilen genel kurul kararı ve tadil metninin tescil ve ilanı istenmiş olmakla,
İstanbul Ticaret Odası'na 82486 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Ağustos 1962 tarihinde kuruldu. Groupama Emeklilik İstanbul Bölge Müdürlüğü, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan sigorta.

Soru & Cevap:

Groupama Emekli̇li̇k İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sigorta
  • sigortacılık
  • sigorta
  • firma
  • groupama
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Groupama Emekli̇li̇k İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.