Gülsoy Yabancı Dil Danışmanlık ve Tercüme Hizmetleri Yeliz Sakinç

Gülsoy Yabancı Dil Danışmanlık Ve Tercüme Hizmetleri

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Eski Yıldız Caddesi, No: 20, Deniz Han, Kat: 3, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 283-2796 ara

Hakkında

Gülsoy Yabancı Dil Danışmanlık ve Tercüme Hizmetleri:

Gülsoy Yabancı Dil Danışmanlık ve Tercüme Hizmetleri Yeliz Sakinç


Her dilde tercüme ve çeviri yapma, Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı yayınlanması çoğaltılması dağıtımı pazarlaması tanıtımı sergilenmesi fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmak, Günlük haftalık aylık veya ksıa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete dergi kitap ansiklopedi risale broşür gibi mevkuteyi çıkartmak yurt içinde ve dışına yaymak satmak ve pazarlamak, Yabancı ülkelerde yayınlanmış her nevi kitap dergi broşür ve benzerlerinin ithali dahili ticaretini yapmak Her türlü yabancı dilde danışmanlık yapmak, yabancı yayınların yurt içinde farklı dillere çevrilip yayınlanması ve ticaretini yapmak.
İstanbul Ticaret Odası'na 670042 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Haziran 2008 tarihinde kuruldu. Gülsoy Yabancı Dil Danışmanlık ve Tercüme Hizmetleri, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan tercüme.

Soru & Cevap:

Gülsoy Yabanci Di̇l Danişmanlik ve Tercüme Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tercüme
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gülsoy Yabanci Di̇l Danişmanlik ve Tercüme Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.