Güner Petrol İnşaat Müteahhitlik ve Nakliye San. Tic. Anonim Şirketi

Güner Petrol

Kadıköy, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Tekealtı Sok. No: 6 Dük:1 Merdivenköy Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 411-2763 ara

Hakkında

Güner Petrol:

Güner Petrol İnşaat Müteahhitlik ve Nakliye San. Tic. Anonim Şirketi

Her türlü demir ve demir mamulleri alım, satımı, bu mamüllerin ithalatı, ihracatı faaliyetlerinde bulunmak. Akaryakıt istasyonu işletmek, bu konu ile bayilikler almak, akaryakıt istasyonu kurmak, kiralamak veya kiraya vermek ve 26. 9. 2011 tarihinde tescil edilen Anonim Şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 265558 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Mayıs 1990 tarihinde kuruldu. Güner Petrol, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan benzin. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Güner Petrol'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • benzin
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Güner Petrol'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

07/10/2011 Tarihinde Güner Petrolden benzin aldım. 100 TL. lık benzin istedim depoyu doldurdular .tmm dediler ve hizmet vermek için başka bir araca yöneldiler. Ben fişimi beklemeye devam ettim uzun süre orada bekleyip fişimi almadan gitmeyeceğimi anlayınca "abi ben yanlış miktar yazmışım 85 TL. lık benzin doldurmuşum "diyerek 15 TL. daha doldurup fişini teslim etti.Buradan vatandaşlık görevimi yaparak hem firma sahiplerini hem de bu istasyondan yakıt alan vatandaşları uyarmak isterim.Fişinizi mutlaka isteyin tahmin ederim ki vergi iadesinde artık kullanılmadığından ötürü ticari işletmeler dışında bireysel vatandaşlarımız buna artık gerek duymuyorlar. Bu da yeni bir dolandırıcılık türünün doğmasına sebep olmuş görünüyor.