spor tesisi

Güneş Sigorta Futbol Sahası

Üsküdar, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: İett Durağı, Üsküdar, 34680 Havuzbaşı, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Güneş Sigorta Futbol Sahası: Güneş Sigorta Futbol Sahası İstanbul, Üsküdar ilçesinde spor tesisi. Güneş Sigorta Futbol Sahası, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan spor tesisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Güneş Si̇gorta Futbol Sahasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • spor tesisi

Konum

Bu bölümde Güneş Si̇gorta Futbol Sahasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

1972 yılından beri bu sahanın karşısında oturmaktayım.eski bilgilerime göre burasının gerçek sahipleri çok hisseli rumlar olup,Kıbrıs Barış harekatından sonra gelmemek üzere burayı terk etmişlerdir.SOnra hazine ye intikal emiş,sit alanı ilan edilmiş ve Güneş Sigortaya 49 yıllığına kiralanmıştır.Burası üzerine bir çivi çakılmaksızın.Güneş Siortanın sorunlu arabalarının park yeri haline getirilip,içeriside havuzbaşı ve civar halkının spor yapabilmesi yürüyüş,koşu,vs.hizmetine sunulmuştur.Keza Çengelköy ve diğer spor branşlarındaki kuluplerininde antreman sahası olarak kullanılmaktadır.Şimdi ise duyduğumuza göre burası sit alanından çıkarılıp imara açılıp,tesisler yapılacakmış.doğruluğunu bilemiyoruz.Eğer böyle ise güzelim İstanbul ve Boğazında son kalan yeşilliklerinden birinide yok edip beton yığınlarına çevirmek hem insanlığa ,hem doğaya,hem yaradana ,karşı gelmek değilse nedir.EĞER BU HABER GERÇEKSE,LÜTFEN İLGİLİLER VE SORUMLULAR BU CİNAYETİ DURDURUN.