Has Sönmezler Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Has Sönmezler

Ümraniye, İstanbul
Has Sönmezler

110 kişiden %98'si beğendi (4.9)

İletişim bilgileri

Adres: Yukarı Dudullu, Alemdağ Cd. No:545, 34775 Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 466-5344 ara

Hakkında

Has Sönmezler:

Has Sönmezler Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurtiçi ve yurtdışında inşaat müteahhitliğinde bulunmak inşaat ihalelerine katılmak ihaleleri ifa etmek taşeronluk yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde projelendirmek, gayri- menkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayri menkul mükellefiyeti tesis tesis etmek ve tapu alım satımını yapmak. Şirket üzerine kayıtlı gayrimenkullerin teminat ve ipotek olarak gösterilmesi ve üzerlerinde kredi kullanımı ve 11. 03. 2009 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 452924 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Ocak 2001 tarihinde kuruldu. Has Sönmezler, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan yapı malzemeleri tedarikçisi. Bu mekan toplam 110 oy üzerinden 4.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Yapı Malzemeleri Tedarikçisi. Bu yapı malzemeleri tedarikçisi için 110 kişi oy kullandı ve ortalama 4.9 puan aldı.

Web site adresi: www.hassonmezler.com

Has Sönmezler'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Malzemeleri Tedarikçisi
  • Yapı Malzemeleri Mağazası

Konum

Bu bölümde Has Sönmezler'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.