Devlet Dairesi

Hayrat İlçe Nüfus Müdürlüğü

Merkez, Muş

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mah. Hürriyet Cad. Hükümet Konağı K:1, Hükümet Konağı İçinde, Hayrat Merkez, Hayrat, Trabzon Haritayol tarifi

Telefon: +90 (462) 691-1428 ara

Hakkında

Hayrat İlçe Nüfus Müdürlüğü: Hayrat Nüfus Müdürlüğü Trabzon, Hayrat ilçesinde kurum, nüfus müdürlüğü, vatandaşlık işleri, evlenme, boşanma, nüfus kaydı, doğum, aile cüzdanı, kimlik, hayrat, hayrat nüfus müdürlüğü, trabzon. Hayrat İlçe Nüfus Müdürlüğü, Muş, Merkez ilçesinde yer alan devlet dairesi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.nvi.gov.tr

Hayrat İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Hayrat İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

T.C HAYRAT İLÇESİ KAYMAKAMLIK MAKAMI'NA,
HAYRAT.
Dedemin amcaları ve kardeşlerinin yıllar önce çalışmak maksadıyla Romanya'ya gittiklerini ve fakat daha sonra oraya yerleştiklerini akraba büyüklerimizden duyar idik. Nitekim bundan bir kaç yıl önce Romanya da vefat eden Şuayip DEMİRDAĞ'ın ölüm kaydının Of Nüfus İdaresine gelmiş olduğunu öğrendik.
Bu bilgiyi aktararak Romanya-Köstence Baş Konsolosluğu yetkilileri ile diyaloga geçip bize yardımcı olmaları talebin de bulunduk. Onlar da yukarı da adı-soyadı yazılı "amcazadenizin ölüm kaydının bir örneğini bize iletirseniz size yardımcı olmaya çalışırız" dediler.
Şimdi yüksek makamınızdan,4982 sayılı yasa ve de diğer yönetmelikler mucibince Romanya da vefat edip (Of ) Hayrat Nüfus Müdürlüğü'ne gönderilen ölüm kaydının bir örneğinin tarafımıza verilmesini talep etmekteyiz. Bu kayıttan akrabalarımızın yaşadığı ve bulunduğu adresi kesin olarak tespit etme imkânımız doğacak diye ümit etmekteyiz.
Gereğini Saygılarımızla Arz Ederiz.

Süleyman Demirdağ
Şuayıp Oğlu,Ana Adı Fatma, 01.01.1956 0f doğumlu
T.C:561 585 20 440
GSM:0532 484 71 18 ve 0535 496 09 50
Adres:Bulgurlu Mahallei
Günaydın Sokak.Yıldırım Apt.A-Blok No:14/3 Üsküdar/İst.
[email protected]