ilkokul

Hayri Erişen İlköğretim Okulu

Keçiören, Ankara

6 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Sancaktepe Mah. 1595. Sok. No: 100, Keçiören, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 330-0541 ara

Hakkında

Hayri Erişen İlköğretim Okulu: Hayri Erişen İlköğretim Okulu Ankara, Keçiören ilçesinde ilkokul, okul. Hayri Erişen İlköğretim Okulu, Ankara, Keçiören ilçesinde yer alan ilkokul. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Hayri̇ Eri̇şen İlköğreti̇m Okulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ilkokul
  • okul

Konum

Bu bölümde Hayri̇ Eri̇şen İlköğreti̇m Okulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ARKADŞLARIMA VE SEVDİKLERİME SELAM OLSUN*


ben Hayri Erişen İlköğretim Okulunda okuyorum. Benden öretmenlerime ve arkadaşlarıma selam olsun. ELÇİN HOCAM SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKSEVİYORUM. I LOVE YOU


bu okulu sevmiyorum, kıcık oluyorum


değerli okul müdürm,ben bu yıl okulunuza bir teşekkür birde takdir alan iki kız öğrenci getirdim.şu anda 6/c sınıfında emine can,4/b sınıfında beyza gül can dır.özellikle 4/c sınıfında okuyan kızım beyza gül okulda yapamadağı dersinden dolayı okulda dayak diyeyerek hemde ağzına vurulurak,aşagılanarak hergün hakaret ile karşılaşmaktadır.bu şekilde eğitim dünyanın neresinde varsa lütfen bize bir açıklama yapın.ben takdir belgesi ile okulunuza getirdiğim öğrencimi şimdi okula gönderemiyorum.lütfen bi açıklamayaparmısınız..kısmet olursa işden izin alıp sizinle görüşmeye geleceğim.o dayak atan öğretmenlede görüşmek istiyorum.o nun evladı varmı yokmu onu öğreneceğim.


çok süper


çok süper