Herkül Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

Herkül Dış Ticaret Ve Pazarlama

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mah. T. Özal Blv. Maltepe Bld. Sos. Tesis. No: 5 B Bl. Dük: 7 Küçükyalı Merkez Mah. T. Özal Blv. Maltepe Bld. Sos. Tesis. No: 5 B Blk. Dük: 2 Küçükyalı, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Herkül Dış Ticaret ve Pazarlama:

Herkül Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

Her türlü konfeksiyondan ve deri, kumaş, trikodan her türlü giyim eşyası imalatı, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak Her türlü altın, gümüş, pırlanta, inci, platin, elmas, yakut gibi kıymetlli taşlar ve madenlerden mamul süs eşyası, bilezik, küpe, gerdanlık, zincir gibi bilumum takı ve mücevheratın her türlü alım satımı, imalatı ve pazarlamasını yapmak, takı ve el sanatları ürünlerinin sergiler, fuarlar ve kermesler gibi yerlerde satışlarını yapmak, bunlarla ilgili ithalat ve ihracat yapmak. Her türlü okul gereçleri, kırtasiye ürünleri, defter, kitap, kalem, müzik yayınları, kaset, cd. dergi, gazete, bilgisayar ürünleri almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak ve 21. 4. 2006 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 340561 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 1996 tarihinde kuruldu. Herkül Dış Ticaret ve Pazarlama, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Herkül Diş Ti̇caret ve Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi