Herpa Poly Teknoloji Ticareti ve Sanayi Anonim Şirketi

Herpa Uluslararası Ticaret

Beşiktaş, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Ortabahçe Cad. No: 7 Garanti Bankası Yanı Sinanpaşa Mh. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 236-6091 ara

Hakkında

Herpa Uluslararası Ticaret:

Herpa Poly Teknoloji Ticareti ve Sanayi Anonim Şirketi

Şirketin faaliyeti il ilgili emtiaların hizmetin teknolojinin makinenin cihazın teçhizatın tesisatın inşaatın ve yedek parçalarının üretimini imalatını ithalatını ihracatını satışını transferini ve bakım onarımını yapmak ve 14. 3. 2013 tarihinde tescil edilen anonim şirket ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 368265 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Nisan 1997 tarihinde kuruldu. Herpa Uluslararası Ticaret, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan elektrik malzemeleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Herpa Uluslararasi Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Herpa Uluslararasi Ti̇caret'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

firmayla ilgili görüşüm bu firma sattığı ürünün arkasında değil bunu tüm türkiye duysun diye yazıyorum firmaya gönderdiğim ürün sağlam gitti kırık ve bozuk olarak geri geldi firmayla görüştüğümde bana garanti dışı dediler ürünü tertemiz gönderdim elimde ispatlıyacak her şey var bizde yalan yok biz parayı sokakta bulmuyoruz bunun için ne grekiyorsa yapacağım firma yaptığından utansın...........