İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İBB İstinye Sosyal Tesisleri

Sarıyer, İstanbul
İBB İstinye Sosyal Tesisleri

4,075 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: İstinye, No:, Emirgan Koru Cd. No:108, 34467 Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

İBB İstinye Sosyal Tesisleri:

İstinye Sosyal Tesisleri, Boğaz'ın eşsis manzarasını keyifle seyretmek ve tadını doyulmaz lezzetleri tatmak isteyenlere ev sahipliği yapıyor. İstinye Sosyal Tesisleri, günün her saatinde farklı güzelliklerin yaşanacağı ender bir mekan. Hafta içi ve özellikle hafta sonları zengin kahvaltı menüsü güne iyi başlamak isteyenlerin tercihi oluyor. Eşsiz manzaraya karşı yapılan nefis kahvaltının yanı sıra lezzetin izinden gidenlerin vazgeçemediği İstinye Sosyal Tesisi, dört mevsim eşsiz lezzetler sunuyor. Servis kalitesiyle ve menü çeşitliliğiyle misafirlere yoğun taleplerini karşılayacak şekilde yapılandırılan tesis, boğazın mavi suları karşısında sıcak bir atmosferde balık yemenin keyfini sunuyor. Balık ağırlıklı mönünün yanı sıra ızgara ve zeytinyağlı çeşitleri de misafirlerinin beğenisine sunuyor. Günün her saatinde farklı bir keyif alabileceğiniz; İBB İstinye Sosyal Tesisi, Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle tüm misafirlerine hizmet veriyor. İBB İstinye Sosyal Tesisleri, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan dernek veya Örgüt. Bu mekan toplam 4,075 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Dernek veya Örgüt. Bu dernek veya Örgüt için 4,075 kişi oy kullandı ve ortalama 4.4 puan aldı.

Web site adresi: tesislerimiz.ibb.istanbul

İbb İsti̇nye Sosyal Tesi̇sleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde İbb İsti̇nye Sosyal Tesi̇sleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.