İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü

İbb Sosyal Ve İdari İşler Müdürlüğü

Fatih, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı - Saraçhane Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 455-2020 ara

Hakkında

İbb Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü: İbb Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü İstanbul, Fatih ilçesinde ibb, kurum. İbb Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İbb Sosyal ve İdari̇ İşler Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • ibb

Konum

Bu bölümde İbb Sosyal ve İdari̇ İşler Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Dikkat!! Büyükçekmece de esnafım. sabit numaradan YILMAZ EREL isminde belediye başkan yardımcılarından biri olduğunu söyleyerek beni aradı. belediyenin toplu sünnet düzenlediğini başkanın yardımımızı beklediğini söyledi. bende kabul ettim davetiyeleri getirmesini söyledim. davetiyeler elime ulaştı. baktığımda makbuz adresini fatih olduğunu gördüm. ve davetiye toplu sünnet için değil fatihte tanışma yemeği olduğunu okudum. işletmemizin içinde avukatımızda olduğu için hemen davetiyeyi getiren kişinin yanına gitti ve sormaya başladı fakat cevap yok:) tam bir dolandırıcılar. size tavsiyem böyle durumlarda internetten mutlaka araştırın!!!!!


Yılmaz EREL diye bir isimle bu kurumdan sizi arayan biri olursa ve faso fiso gerekçlerle bilet vs. satmaya çalışırsa sakın kanmayın. Bu kişiler kendilerini İBB İdari işler müdürü olarak tanıtıyor ve bilmem neredeki organizasyon için bilet yollayacaklarını söylüyorlar. Anladığım kadarıyla Anonim Şirketlerin yöneticilerine ulaşıp konuşuyorlar.

Bizzat arayarak bu isimde birinin Sosyal işler müdürlüğünde olmadığını doğrulayabilirsiniz. Ben aradığımda, idari işlerdeki kişi bana aynen şunu söyledi: "Bizde böyle biri yok ama yıllardır bu isimle dolandırıcılık yapıyor. Kaç para verdiniz?" Vermedim tabi de herkes benim gibi davranmayabilir.