İdem Mühendislik Çevre Bilimleri Müh. Müş. İnş. Mad. ve Tic Ltd.Şti

İDEM Mühendislik Ve Çevre Danışmanlığı

Merkez, Çanakkale

İletişim bilgileri

Adres: İsmetpaşa, Demircioğlu Cad. No:21, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale Haritayol tarifi

Telefon: +90 (286) 217-4660 ara

Hakkında

İDEM Mühendislik ve Çevre Danışmanlığı:

~~2002 yılında İdem Mühendislik Çevre Bilimleri Müh. Müş. İnş. Mad. ve Tic Ltd.Şti olarak Çanakkale ‘de kurulmuş olup ve 2003 yılında İstanbul’da açılan şubesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

 

 

İdem Mühendislik, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından verilen çevre danışmanlık yeterlilik belgesine sahip firmalardan biridir. Firmamız, Çevre Denetimi Yönetmeliği kapsamına giren faaliyet ve tesislere çevre mevzuatı kapsamında çevre yönetimi,Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik gereğince çevre izin ve lisans başvuru hizmetlerini yerine getirmeye ve bu çerçevede rapor hazırlamaya yetkilidir.  


?


ÇED raporu hazırlama, GSM Ruhsatı alımı ve Geri Dönüşüm Lisansı alma konularında 11 yılı aşan tecrübesi ile Türk Çevre Mevzuatı, Çevre Teknolojileri ve Çevre ile ilişkili diğer bütün mevzuatlara hakim, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlar ve bütün hizmet alanlarında gerekli analiz ve dökümanlar hakkında geniş bilgi sahibi uzman kadrosuyla hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

İDEM Mühendislik ve Çevre Danışmanlığı, Çanakkale, Merkez ilçesinde yer alan Çevre danışmanı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.idemcevre.com

İdem Mühendi̇sli̇k ve Çevre Danişmanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Çevre Danışmanı
  • Mühendislik Danışmanı

Konum

Bu bölümde İdem Mühendi̇sli̇k ve Çevre Danişmanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.