danışman

İnşaat Proje Danişmanlik Hizmetleri

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: hürriyet bulvarı, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

İnşaat Proje Danişmanlik Hizmetleri: metraj, keşif, proje, röleve, ataşman, as-buıld, hakediş, şantiye, imalat, uygulama, hesap, iş programı, nakit akış planı hazırlanması Teknik işleri bize bırakın.

Yapılması düşünülen veya yapımı devam eden tüm yapılarda herkesin ihtiyacı olan teknik ve uygulama konularında hizmet vermekteyiz. Konut işlerinde; Bir bina yapılacaksa önce konumu iyi seçilmeli, sonra maliyeti düşünülmelidir. Bu konular iyi bir cephe çalışması yapılması ve kat planlarının kullanışlı şekilde projelendirilmesiyle taçlandırmış olursunuz. Konut veya işyeri gibi tüm yapılarda projesinden başlayıp yapı kullanım ruhsatının alımına kadar ihtiyaç duyulan tüm proje çizimleri, maliyet gelir gider hesapları, iş programlarının hazırlanması, taşeron temini veya taşeron hesaplarının yerinde ölçü alarak veya proje üzerinden metrajlarının çıkartılması, sözleşmelerin hazırlanması, gerektiğinde yerinde kontroller yapılması gibi teknik konularda hizmet vermekteyiz. Devlet işlerinde; Kamu ihalesine girilecekse öncelikle mali yeterlilik göz önünde bulundurulmakta. Yapılacak olan ihalenin keşif bedelinin tespiti, ihale dosyasının hazırlanması, söz konusu işin tüm metrajlarının çıkartılması, hakedişlerin hazırlanması ve takibinin yapılması gibi işlerde hizmet vermekteyiz. Siz işinizle ilgilenirken teknik konuları biz çözelim. DANIŞMADAN ÇALIŞMAYIN. Abdullah KOÇ İnşaat Teknikeri 0543 416 92 52 [email protected] metraj, keşif, proje, röleve, ataşman, as-buıld, hakediş, şantiye, imalat, uygulama, hesap, iş programı, nakit akış planı. İnşaat Proje Danişmanlik Hizmetleri, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan danışman.

Soru & Cevap:

İnşaat Proje Dani̇şmanli̇k Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • danışman
  • i̇nşaat şirketi
  • mühendislik hizmeti
  • mimari tasarımcı

Konum

Bu bölümde İnşaat Proje Dani̇şmanli̇k Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.