Üretici

İşbir Yatak Genel Müdürlük

Akyurt, Ankara
İşbir Yatak Genel Müdürlük

(2.1)

İletişim bilgileri

Adres: Balıkhisar Mahallesi,Balıkhisar Köy Içi Küme Evleri No:752/1-2-3 No:752/1-2, D:3, 06750 Akyurt Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 398-0788 ara

Hakkında

İşbir Yatak Genel Müdürlük: İşbir Yatak Genel Müdürlük Ankara, Akyurt ilçesinde firma, mobilya, şirket. İşbir Yatak Genel Müdürlük, Ankara, Akyurt ilçesinde yer alan Üretici. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.isbiryatak.com

İşbi̇r Yatak Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Üretici

Konum

Bu bölümde İşbi̇r Yatak Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ekişehir den: Sayın ilgili yönetici beye.. 09/06/2014
Bundan 15 gün önce gittiğim Eskişehir Yunusemre Caddesindeki İŞBİR yatak mağazasından aldığım bilgi doğrultusunda düşünmek üzere ayrıldım. o" haftaki elime geçen kampanya broşüründe tamamen farklı bilgiler vardı.Kafamda oluşturduğum yatak için eşimle birlikte daha bilinçli olarak aynı mağazaya "İPEK " hanıma gittim.Beni hatırlamasına rağmen hiç bir kolaylık sağlamadığından başka, kampanyada mevcut olan %20 indirimi- %18 olarak " 2 hediye yastığı sanki kendi ikram ediyormuş gibi ,yanlış yönlendirmelerle mal sattı.Ertesi gün tesadüf eseri Eskişehir "NEO-CAREFFUR" Mağazasındaki İŞBİR de ,farklı fiat ve bilinçli,deneyimli,estetik,ikna kabiliyeti bir hayli iyi olarak gördüğüm satıcı EMRE bey'le,durum değerlendirmesi yaptıktan sonra kafamda gayri ihtiyari güvensizlik oluştu.Her mağazanızda farklı fiyat ve mal satma savaşı mı veriyor diye?.. düşündüm.
Neticede aldığım yatağı, sonuçta " Neo-Avm" den değiştirerek,farklı daha kaliteli bir yatak tercih ederek aldım. Durumu değerlendirmenizi rica eder. Bilgilerinize arz ederim.saygılarımla MEHPARE UZUNTUNA/ESKİŞEHİR