ilkokul

İsmetpaşa İlköğretim Okulu

Merkez, Düzce

()

İletişim bilgileri

Adres: Şerefiye Mah. Cumhuriyet Sok. No: 27, Düzce Merkez Haritayol tarifi

Telefon: +90 (380) 523-7871 ara

Hakkında

İsmetpaşa İlköğretim Okulu: İsmetpaşa İlköğretim Okulu Düzce, Düzce ilçesinde ilkokul, okul. İsmetpaşa İlköğretim Okulu, Düzce, Merkez ilçesinde yer alan ilkokul. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İsmetpaşa İlköğreti̇m Okulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ilkokul
  • okul

Konum

Bu bölümde İsmetpaşa İlköğreti̇m Okulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

yarın okul varmı


çok güzel okul çok sürerrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Sayın Okul müdürü Arif ÖNEMLİ okulunuzda 2 çocuğum okuyor size daha önce veliler arasında imza topladık kıyafetlerle ilgili değişiklik yapılmasını istedik bizzat kendim elinize verdim fakat bir çok şeyde olduğu gibi sonuç alamadık. Veliler olarak bir çok konuda şikayetimiz var fakat dün olduğu gibi çok şikayet ediyorsunuz diyerek uzaklaştırıyorsunuz. Bizler bazı şeyleri görüyor, duyuyor ve farkındayız yeni yapılan kapıdan dahi çıkmamıza izin yok peki neden yapıldı bu konudada duyumlarımız var şikayetler çok bunlarla birlikte diğerlerinide Milli eğitim müdürlüğüne gitmeyi düşünüyoruz. Siz bana çocuğumu okula yazdığırken 20 tl verdiniz 2 milyar verende var birde şikayet ediyorsunuz dediniz zannetmeyinki sadece parası olan konuşur. Bilgilerinize arz ederiz. Emine ÖZCAN