T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

İstanbul Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Üsküdar Ek Hizmet Birimi

Üsküdar, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Mimar Sinan Mh. Dr. Fahri Atabey Caddesi, Hükümet Konağı, No :21, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 201-2068 ara

Hakkında

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Üsküdar Ek Hizmet Birimi: İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Üsküdar Ek Hizmet Birimi İstanbul, Üsküdar ilçesinde kurum. İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Üsküdar Ek Hizmet Birimi, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İstanbul Ai̇le ve Sosyal Poli̇ti̇kalar Bakanliği İl Müdürlüğü Üsküdar Ek Hi̇zmet Bi̇ri̇mi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum

Konum

Bu bölümde İstanbul Ai̇le ve Sosyal Poli̇ti̇kalar Bakanliği İl Müdürlüğü Üsküdar Ek Hi̇zmet Bi̇ri̇mi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bana üsküdar aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünde calısan serap uysal hanımın numarasını verebılırmısınız yada 05432264974 bana ulaşabılırmıs bı konu ustunde konusmak ıstıyorum hanfendıyle


merhaba 520 saatlik çocuk gelişim sertifikası .ve ingilizce diksiyon sertikası sahibiyim uzaktan eğitim tarih .okuyorum sevgi evlerinde çalışmak istiyorum uyumlu sakin çocukları çok seven biriyim .sigara kullanmıyorum ümraniyede oturuyorum sevgi evlerinde çalışmak istiyorum ..tam olarak nasıl başvuru yapıldığını bilmiyorum beni bu konuda yönlendirirseniz sevinirim .tel 0536 525 81 11