hastane

İstanbul Cerrahi Hastanesi

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ferah Sokak No: 22 34365 Nişantaşı / İstanbul, 34365 İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-4424 ara

Hakkında

İstanbul Cerrahi Hastanesi: Resmi Facebook sayfamıza hoş geldiniz. Twitter: @istanbulcerrahi Instagram: istanbulcerrahi Youtube: İstanbul Cerrahi

İstanbul Cerrahi Sağlık Grubu, 1998 yılında “insan sağlığına hak ettiği değeri vermek” ilkesiyle çıktığı yolcuğunda, büyüme hedeflerine her geçen yıl bir adım daha yaklaşıyor; kurulduğu günden beri bizi tercih eden herkese sağlıklı ve mutlu hayatlar verebilmek için çalışıyor. İstanbul Cerrahi için, sağlık hizmeti veriyor olmak, mesleki bir görevi yerine getirmekten öte, insani bir değer. Bu değer ışığında, grubumuz, hastalarımızın ihtiyacı olan hizmeti, insan sağlığının hak ettiği kalite ve konforla birlikte sunuyor. İyileştirip sağlıklı bir hayata kavuşturduğumuz hastalarımızla beraber seviniyor, onların mutluluklarına ortak oluyoruz. İstanbul Cerrahi Sağlık Grubu, tıp alanındaki bilimsel çalışma ve yenilikleri yakından takip etmeyi ve bu yenilikleri kaliteli yaşamın devamlılığı için tedavi süreçlerine dahil etmeyi tıbbi başarısının ana unsurlarından bir olarak görüyor. Grubumuz, şehrin tam kalbinde en kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetini hastalarına sunmanın haklı kıvancını yaşıyor. Hizmet vermekte olan Fulya ve Nişantaşı’na hastanelerimize ek olarak, inşaatı hızla devam eden İstanbul Cerrahi Levent Hastanesi’nin de tamamlanmasını takiben, aynı anlayışla daha fazla hastaya ulaşabilecek olmanın heyecanını duyuyoruz. Öncü kimliğiyle Türkiye’nin ilk tam donanımlı sağlıklı yaşam merkezi Ageless Clinic için de kolları sıvayan İstanbul Cerrahi Sağlık Grubu, sadece tedavi değil, yaşam boyu sağlık, gençlik ve güzellik arayan misafirlerinin de beklentilerine yanıt veriyor. İstanbul Cerrahi, 2016 yılını bünyesinde bulunan 3 hastane ve 1 tıp merkeziyle toplamda 50.000 m²’nin üzerinde bir alanda, 400’den fazla yatak kapasitesiyle karşılamaya hazırlanıyor. İstanbul Cerrahi işte bu anlayış ve büyüme hedefi doğrultusunda, sadece Türkiye değil başta Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere tüm dünya vatandaşlarını daha kaliteli sağlıkla buluşturmaya ve hayatlarını yenilemeye devam ediyor. www.istanbulcerrahi.com İstanbul Cerrahi Hastanesi, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan hastane.

Soru & Cevap:

İstanbul Cerrahi̇ Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hastane

Konum

Bu bölümde İstanbul Cerrahi̇ Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.