yazılım

ITG Türkiye - Information Technology Group

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Dikilitaş Mh. Emirhan Caddesi, Çitlenbik Çıkmazı, No: 5, Daire: 3, Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 258-5484 ara

Hakkında

ITG Türkiye - Information Technology Group: Tedarik Zinciri Yönetimi ve ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) uygulamaları konusunda uzmanlaşmış bir yazılım geliştirme ve servis sağlacı firma olan ITG, 16 yılı aşkın süredir bu alanda hizmet veriyor. ITG, özellikle ana sanayi üretim firmalarına ve perakende sektörüne, Tedarikçi İlişkileri Yönetimi konusunda çözümler sunuyor. Tedarikçi Programları, Milkrun, VMI-Vendor Managed Inventory, Otomatik Stok Yenileme, e-Kanban, EDI gibi ileri düzey Tedarik Zinciri uygulamalarının yer aldığı bu çözümler arasında, Java ve XML teknolojileri ile geliştirilmiş B2B tedarikçi portalı vSRM (virtual Supplier Relationship Management) özel bir konumda. ITG Türkiye - Information Technology Group, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan yazılım.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.itg.com.tr

Itg Türki̇ye - Informati̇on Technology Group'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yazılım
  • firma
  • şirket
  • yazılım

Konum

Bu bölümde Itg Türki̇ye - Informati̇on Technology Group'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.