kurum

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Karabağlar, İzmir

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Çalıkuşu Mh. 3209 Sokak, No: 47, Karabağlar Belediyesi, Karabağlar, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 414-7780 ara

Hakkında

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü: Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İzmir, Karabağlar ilçesinde kurum. Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İzmir, Karabağlar ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Karabağlar Beledi̇yesi̇ Fen İşleri̇ Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum

Konum

Bu bölümde Karabağlar Beledi̇yesi̇ Fen İşleri̇ Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben 9700sok ve 9703 birleşiminde oturuyorum ve muhtara 40 kere söylememe rağmen size dilekçe vermesine rağmen gelen giden yok evim yokuşun altında ve gelen araba evime düşüyor çocuklar bisiklet ile defalarca düşüp hasteneye kaldırıldı ve hala bu yerle belediyenin ilgisizliği var bahsettiyim yerde kaza sonucu ölende var ne yapmam gerekiyor veya sizin ne yapmanız gerekiyosa ilgilenmenizi yıllardır bekliyorum.


9703sok. no 37 limontepede oturmaktayım adım Veysi yamaç ve evimin arkasına rampa nedeniyle gelen araçlar evimin üstüne düşüyor tabi ölümlü sonuçlarda oldu ve bu yazışım ilk deyil tabiki bir çok kez bu yöntemle deyilde muhtara ve bizzat Karabağlar belediyesine gelerek verdiyim dilekceylede sonuç alamadım ilginize sagılarlar.


Yeşilyur dun imarı çok bozuk, ana caddeleri oldukça dar, taşıtlar oldukça zorlanıyor,yeşil alanlarının yerlerini malesef binalar dolduruyor, 1.Caddelerini genişletemiyorsanız tek yön olmasını sağlıyarak ses ve hava kirliliğini aza indirebilirsiniz. 2.Arka sokaklarada yeşil alanlar,otoparklar yapılmasının şart olduğunu görüyor ve istiyoruz. 3.Mızraklı cad.Polat cad.özellikle bu eksikliklerin sıkıntılarını yoğun şekilde yaşıyor ve tez zamanda çözüme gidilmesini diliyoruz.Saygılar.