Kasar ve Dual Tekstil Sanayii Anonim Şirketi

Kasar Boyacılık Sanayi Aş

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Londra Asfaltı Yıldız Sok. No: 3 Cevizlibağ Durağı Maltepe Mh. Davutpaşa Zeytinburnu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 481-8204 ara

Hakkında

Kasar Boyacılık Sanayi Aş:

Kasar ve Dual Tekstil Sanayii Anonim Şirketi

İplikten her türlü örme kumaşı imal etmek, her türlü örme ve dokuma kumaşlarını terbiye etmek ve bu kumaşlardan mamuller meydana getirmek, Şirket amaç ve konusuna dahil işler ve ihtiyaçlar için gayrimenkul menkul satın alabilir kiralayabilir kiraya verebilir gayrimenkul inşa edebilir veya ettirebilir ihtiyacı kalmayanları satabilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir, Şirketin ve üçüncü şahısların malları üzerinde rehin ipotek vesair haklar tesis ve kabul etmek ve fek ve tadil etmek ve 11. 12. 2007 tarihinde tescil edilen olağanüstü genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 91043 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Mart 1966 tarihinde kuruldu. Kasar Boyacılık Sanayi Aş, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan tekstil.

Soru & Cevap:

Kasar Boyacilik Sanayi̇ Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kasar Boyacilik Sanayi̇ Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.